Gå til innhold
 • Bli medlem

Peanøttsmør

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Peanøttsmør

Nylige profilbesøk

557 profilvisninger
 1. Ok. Jeg så litt på den der norpulken eller hva den heter, men ser ut til at fjellpulken brems ikke kan settes på den. Får spare litt grunker og kjøpe en fjellpulk og brems. Jeg har et transporter pulk brett liggende også, kan jo være mulig å bruke det på meg selv og snørekjøre dyra frem til pulken er på plass. Legg ut bilder og tanker om/når du har testet bremser på franskmannen da
 2. Peanøttsmør

  Pulk`?

  Hei folkens! Hva slags pulk anbefaler dere til hund? Finnes det andre pulker på markedet enn Fjellpulken, som også har brems på?
 3. Har dere forslag til en tur da, ca 14 dager med noen innlagte korte toppturer etc. ? Rundt Rondane..
 4. Det synes jeg hørtes interessant ut. Skal se litt rundt å finne ut litt mer om turmuligheter der. Kan være vi har sett oss litt blinde på den Rondanestien.
 5. Vi er en liten gjeng med mennesker og hunder som hadde tenkt å gå Rondanestien i sommer. Men nå har jeg begynnt å bekymre meg for at det er en kjedelig tur. Leste noe om skogsbilveier og sterkt berørt natur... Noen som har gått den som har noen tanker rundt det? Noen som har noen forslag til en to-tre ukers tur med litt mer villmark?
 6. Jeg synes rottisene eigner seg dårlig i skogen jeg. Snubbler en del og er veldig tunge hunder. Ikke stoler jeg på de heller ved møte av andre hunder. Hvis noen andre hunder bråker så skal de inn å slåss de også. Ellers kosete og sånn, men det får da være grenser. Skal man ha en hund til turbruk burde den være någet mer sosial en malamutter og rottieser. Mine AH er med å bærer kløv i skogen de, og venter pent til vi skal gå videre. Men å ha de løs i skogen og sånn er lite ideelt. De kan gå løs og kommer på innkalling med mindre det kommer vilt de kan jage, om du kjenner tegninga.... D
 7. Vi vurderer å gå en liten gjeng og da med hund. Litt usikker på rute etc enda, vi må nok teste ut litt i forkant tenker jeg
 8. Morro, det må vi prøve å få med oss. Vet du om det er noe fellestreninger i klubbene rundt her? Någet ensomt her i golfbaneland. Merker at bikkjene synes det er litt kjedelig uten litt konkurranse.
 9. Det hr jeg ikke tenkt på, må skaffe meg et kart da helt klart Er medlem i en klubb i Oslo, kanskje litt dumt nå som jeg har forflytta meg. Må sjekke ut de klubbene også. Så langt har vi funnet en golfbane, men det er så åpent der, og herregud så mye ender. Da koker det litt i yngste bikkja, for and er jo middag. Synes det er greit å kjøre litt for å trene innimellom. Greit med litt scene skifte ikke minst, og øke mulighetene litt. Reiser til Hamar for å trene innimellom så.. kjøre er greit det.
 10. Noen som har noen tips til hvor det er fint å kickbike med bikkjer i Nittedal/Skedsmo området?
 11. Vilja, Ragnhild(betyr kriger) eller hva med Ragna?
 12. Jeg piper om jeg kommer på søndag
 13. Jeg bor i Oslo og på Hamar. Så jeg forholder meg til varierende forhold i skogen Om jeg har tenkt å kjøre løp så er det litt innover i fremtiden, men det er nok ikke umulig.
 14. Vil du anbefale aktivstyring eller ikke på en første-slede? Skulle ønske jeg kunne ha prøvd noen sleder først, men det ser ikke ut til å være en mulighet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.