Gå til innhold
  • Bli medlem

GullwingGroove

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av GullwingGroove

  1. Jo, dessverre. Forsvarets miljøammunisjon er jo et eksempel på det. Men det endte jo med sykdommer hos brukeren og stor slitasje av våpnene. Men, ja, ser hva du mener.
  2. Det virker som om mange tror at så lenge de kjøper en Gore-Tex-jakke til 5-6000 kr, så kan de bruke denne når som helst og i hvilket som helst klima. Faktum er at det egentlig er et ganske så snevert bruksområde. Forsvaret har i flere år nå brukt full Gore-Tex-uniform som standard. Fra hete sommerdager til iskalde dager på vidda. Nå jobbes det med et nytt prosjekt som skal ende med nye uniformer. Mest sannsynlig så vil man gå for "bomull", med lett vann-/vindtett overtrekksdress. Men dette er langt fra fastsatt enda. Følgende post er fra "AGR416" på milforum.net hvor han nevner noen av ulempene med Gore-Tex. Nå er jo dette myntet spesifikt mot Forsvarets uniform og bruken der, men kan nok overføres til andre plagg og. Grunnen til at jeg poster dette er at jeg mener det var en god post og at han kommer med noen gode poenger som kan være greit å få med seg.
  3. Sole Ultra og Sorbothane er de som er mest brukt i Forsvaret. Men støtdempende såler er ikke utlevert, det må kjøpes privat. Selv bruker jeg Sole Ultra i Alfa Bever, Alfa M/77 og i joggeskoene. Veldig fornøyd. Men på vinteren går det kun i ullsåler! Ville også vurdert å få spesialstøpt egne såler kun til deg selv. Tror Löplabbet tilbyr dette.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.