Gå til innhold
  • Bli medlem

milkshakespeare

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om milkshakespeare

Nylige profilbesøk

427 profilvisninger
  1. Har du sett denne? Tarpen er av en annen type, men legg merke til hvordan de gjennomfører sømmen i punkt 2. Hvis ikke teip funker for deg tror jeg knappenåler burde fungere. Obs, har ikke testet dette selv
  2. Med det stoffet trenger du hvertfall ikke bekymre deg for slitestyrke! 1000D er vel for det meste brukt i de største storsekkene og stridsvester. Regna kjapt på det, bare stoffet til taket (~18m2) kommer til å veie i underkant av 7 kg. Nå vet ikke jeg hva slags bruk du har tenkt deg, men hvis du vil kutte vekt kan du se etter ymse ripstop og silnylon. Finnes i acu-mønster hvis du leter. Bredden på stoffet vil også ha noe å si for hvor mange deler du trenger.
  3. Hvis du gjør det mulig å fjerne bakveggen og i tillegg har mulighet til å feste barduner langs kantene får du en veldig fleksibel tarp. Da kan den både henges opp som vanlige rektangulære tarper, og den kan settes opp som en tunnel sånn som du illustrerer. Hvis du kan fjerne eller delvis fjerne bakveggen gir det deg muligheten til unngå at tarpen blir et stort seil som flyr avgårde hvis vinden snur også. Hva slags materiale har du tenkt å bruke? Kult prosjekt, lykke til!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.