Gå til innhold
  • Bli medlem

Hans Ola Jordet

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hans Ola Jordet

  1. Må si at det friste å spare til ei Arcteryx jakke. Det æ jo ei investering for mange år je vil ha! Jakka æ i hovedsak tenkt til bruk i sommerhalvåret pluss vår og høst. Til vinterbruk har je en herlig annorakk! Je har sett litt på Bergans expedition, noen erfaringer der?
  2. Hei! Jeg er en ung mann som lenge har hatt planer om å skaffe meg ei god skalljakke. Men det er så fryktelig mange jakker å velge imellom, samt at det ofte blir litt dyrt. Noe som betyr at det blir vanskelig å bestemme seg, fordi jeg ønsker best mulig jakke for pengene. Derfor lurer jeg på om det er noen der ute som har noen gode erfaringer å dele med i forhold til jakkemerker o.l.? Selv er jeg på utkikk etter ei robust jakke til bruk vår, sommer og høst, som er vind- og vanntett (tilnærmet iallefall), relativt lett, flere store gode lommer, god hette, gjerne litt lang og en pris på 2000 - 6000,-. Finns det noen tips? evt. lignende emner i forumet? Mvh. Hans Ola
  3. Jeg har en Primus Omnifuel som jeg er godt fornøyd med. Men den sammenbrettete vindskjermen av aluminium som fulgte med fikk jeg aldri til å bruke før jeg hadde brutt den opp i 3-4 biter. Flere som har lignende erfaring? Derfor bør jeg skaffe meg en ny vindskjerm. Tenker selv på å eventuelt finne et passende malingsspann eller kjøpe en annen type vindskjerm enn den som fulgte med primusen. Er det noen som har gode erfaringer med andre typer vindskjermer? Anbefalinger?
  4. Takk for gode tips sålangt! Siden jeg har et Helsport fjellheimen 3 camp fra før som jeg kan bruke som helårstelt. Så er det et "finværstelt" jeg har mest nytte av, men såklart må det tåle en del vind og lignende. Er det forresten noen som har erfaringer med telt lignende MH skyledge? Altså selvstående innertelt med netting og separat yttertelt. Litt med tanke på at det er et luftig telt, som holder dårligere på varmen. Men er det så mange varmegradene, man kan tape mot et tett innertelt?
  5. Hei! Jeg er på utkikk etter et lett og praktisk tomannstelt. Har fra før et Helsport Fjellheimen 3 camp, som jeg er svært fornøyd med. Men skulle gjerne hatt et lettere telt egnet til soloturer og sammen med kjæresten vår - høst. Har følgende "kriterier": - mindre enn 2 kilo - ok plass til 2 personer - liggelengde ca 220 cm - gjerne selvstående innertelt, som kan brukes med og uten yttertelt. - prisramme: 2000 - 5000 NOK Har blant annet sett på disse 2 alternativene som er gunstige i fohold til pris. http://www.oslosportslager.no/produkt/mountain-hardwear-skyledge-21-tomanns-kuppeltelt-7934.aspx http://www.fjellsport.no/merker/h-m/helsport/helsport-ringstind-light-2.html#beskrivning Er det noen som har noen nyttige tips om andre modeller? Fordeler og ulemper med de forskjellige modellene?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.