Gå til innhold
  • Bli medlem

Ragnhild_Kj

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ragnhild_Kj

  1. Veldig fornøyd m mitt downmat7. Bruker et bamseunderlag i tillegg på snø (greit å ha til å sitte på ute så har det med i tillegg) men vet at andre mener at det ikke trengs. Syntes først det virket smalt, men dette er ikke noe problem. Det er også mer enn tykt nok for meg.
  2. Takk for turtips og flotte bilder. Blir tursyk ...
  3. Så du artikkelen på www.HArvest.as om padling øverst i Glomma - også ta toget opp igjen til bilen?
  4. Friluftsliv med barn er fint. Vi har vært på mange turer med ungene. Kjenner du til siden www.ut.no? der finner du mange tips / kart og er fin til turplanlegging. Femundsmarka er et fint område. Du kan parkere sør i Femundsjøen og ta båt med bagasjen og finne en leirplass ikke langt fra en av bryggene og gå fine dagsturer derfra.
  5. Jeg kom over ferske bjørnespor på våren rett etter at den hadde gått ut av hiet. Jeg varslet SNO. De ønsker slik info for å få en oversikt over bestanden. Jeg tror at man er tjent med at forvaltningen vet hvor mange bjørn det er - uavhengig av hva slags syn man har på rovdyr. Gode fakta må ligg i bunn for forvaltningen. Jakt var ikke en problematikk ved denne anledningen
  6. Intr. tema. Jeg synes det er viktig at utstyr har god kvalitet og holder i mange år. Unngår brukogkast utstyr. Min Norrøna anojakk er for eksempel snart 15 år - den avløste en totalt utslitt bomullsanorakk.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.