Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjellfilmeren

+Støttemedlem
  • Innlegg

    1 193
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    14

Artikkel-kommentarer skrevet av Fjellfilmeren

  1. 58 minutter siden, martin.m skrev:

    Dette var en turrapport som gav mersmak, både i ord og bilder. Kom gjerne med flere slike :-) 
    Når du skriver at hyttene er små, hvordan er det med muligheter for oss teltere i området?

    Det er svært gode muligheter mellom de spisse fjelltoppene, for nede i dalbunnene er det grønt og flatt oppå isbreenes etterladenskaper. Hvis du sjekker kartet så ser du at området rundt Vasstindbu kun er blokkhav/bergknauser. Så selvstående telt er et must. Men du kan fint sove i tunneltelt i begge dalbunnene på hver sin side av fjellryggen som DNT hytta ligger på. Det er meget god fisk i vannene mellom fjelltoppene.

    Jeg beskrev den samme turen i 2011 også:

     

    • Liker 1
  2. 5 minutter siden, Kjell Iver skrev:

    Takk for flott artikkel! Suverent flotte bilder og skikkelig god reklame for området! Bra typisk at når vinteren er på sitt beste så tenker man på sommeren :)

    Takk for det Kjell Iver. Det er på vinteren man mimrer og planlegger nye turer. Fikk inspirasjon til å slenge ut denne artikkelen som stod på trykk i det lokale medlemsbladet for DNT etter å ha lest et par andre fjell-artikler her inne. 

    Forøvrig er Romsdalstien nå en SignaTUR i DNT så alle er hjertelig velkomne! Men pass på for hyttene er små med kun 10 sengeplasser. Denne turen anbefales lagt utenfor fellesferien for å si det sånn.

    • Liker 1
  3. Den 30.11.2015, 12.08.16, Þróndeimr skrev:

    Kan ikke se for meg at du klarer å få en slik tur som i denne artikkelen noe særlig under 25000kr.

    Tenker du at dette innebærer den voldsomme valuta endringen som har vært siden dere dro? Alt er jo opptil 50% dyrere nå, enn i 2011-2014 perioden.

    Det sagt, så er ikke 25-35.000,- mye for en slik tur. Heller 10 turer til konge villmark, enn å pusse opp badet med kvalitetsprodukter...

  4. Blåfjellenden har jeg vært på. Den er skikkelig fin og velholdt. Vi kom sent frem, etter mørkets frembrudd, og satte avgårde igjen ned mot Mån ganske tidlig så jeg fikk ikke brukt så mye tid på Blåfjellenden som jeg skulle ønske, men det kommer flere turer.

    Jeg har gjort en god del annet arbeid for den lokale foreningen også, og det er noe rart med det, dette drivet som slår inn når man gjør noe som er gøy. Man får eierskap og vilje til å bygge på det man har fått eierskap i.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.