Gå til innhold
  • Bli medlem

Stig.

Aktiv medlem
  • Innlegg

    89
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stig.

  1. Hei alle sammen! Håper dere vil tillate at jeg poster denne her. Om det er i feil tråd er det bare å flytte den :)

     

    Jeg har en prosjektoppgave i markedsføring, og skriver oppgave om Dale of Norway. Dale har lang tradisjon i Norge med sine ullklær, og regner med de fleste her har hørt om dem. Har en liten spørreundersøkelse i forbindelse med denne oppgaven med kun 10 spm, så tar ikke lang tid! Hadde satt stor pris på om dere kunne tatt dere tid til å trykke dere raskt gjennom! Tusen takk :)

     

    https://www.surveymonkey.com/r/GWTYDL9

     

    Mvh, 

    Stig

  2. Hei!

     

    Planlegger første tur med pulk og telt første helg i februar. Vi tenker muligens Sjusjøen som et greit område. Viktig med et enkelt område med litt skog vi kan plassere teltet ved samt litt høyfjell vi kan gå. Vi kjører bil så om ting går litt skeis er det bare å gå tilbake til bilen. Er det noen her som vet om en fin runde på Sjusjøen? Planen er tur på to netter. Evt. om noen her vet om en annen plass som oppfyller ønskene våres er det i orden. Vi bor på Eidsvoll så +- 3 timers kjøretur. 

     

    Takker for tips!

  3. 1 minute ago, Sig Man said:

    Med en bommert så kjøpte jeg den vanlige utgaven, trykka feil når jeg bestillte.. Men det går akkuratt med endowmat 7LW, bamse, og god vinterpose. Tapper ut litt luft, så går det greit.

    Men det blir å bestille en HD, så da kommer en std for salg her på forumet.

    Går det ikke med angrefristen? Bare lurer..

  4. Jeg har også compact 3. Man kan ikke si at dette teltet er "high end" av nordmarka. Det er bedre enn som så! Har brukt dette flere ganger, også på vinteren. Helt genialt telt egentlig, men er et problem med høyden og lengden på innerteltet for min del. Ikke veldig høyt, men funker når man sitter ved inngangen. Det som fungerer dårlig er at det skrår veldig, og soveposen kommer inntil innerteltet om jeg ikke ligger med hodet nesten helt inntii døren til ytterteltet, som resulterer til våt på yttersiden av soveposen om jeg ikke har fulgt helt med hvordan jeg ligger. Forøvrig digert rom i ytterteltet! Plass til store sekker, evt pulk + matlaging.

     

    Forøvrig aldri hatt problemer med oppsetting av teltet. Enkelt og greit! Bardunene er like enkle å snuble i som alle andre barduner når det begynner å bli mørkt.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.