Gå til innhold
  • Bli medlem

pluggen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om pluggen

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Åsa

Nylige profilbesøk

643 profilvisninger
  1. Har en XP-10 som jeg bruker til bikkja og meg selv. God plass! Noen ganger er også en av ungene med når jeg er på tur og selv da klarer vi oss fint med den 10`ern er helt klart nok for 1-2 personer.
  2. Sportsnett må jo være en av de beste butikker som finnes for oss friluftsentusiaster! For en service man får, alltid vært fornøyd med løsninger på spørsmål, kjøp eller reklamasjoner. De sitter inne med mye kunnskap som de deler med oss som handler, både på nett og i butikk! Syntes betjeningen er positive, løsningsorienterte og veldig behjelpelige på alle plan. De bruker som oftest mye tid på oss som handler. Forstår at når man løper inn før jul, vinterferie eller påske og skal ha noe man må "raske" med seg i siste liten fordi man "må ha"..,,,, da blir vel alle butikker oppfattet som litt useriøse? Er ikke butikkens feil at vi har dårlig tid. Ta deg tid som kunde og spør heller en gang for mye, og bruk gjerne 1 time for mye når du er ute og handler. De tar seg tid og de er jo alltid glad i oss som kunder!
  3. Teltet mitt ser nesten ut som det var nytt, selv etter 17 års bruk med små barn (nå ganske store), hund og et utall av netter i all slags vær. Bare litt tungt.... Så jeg er takknemlig for et godt produkt!
  4. Dette er ikke den utgaven av Helsport Alpha Mayo jeg har. Utgaven min er nesten som Helsport Svalbard er nå, bare uten den siste buen over utgangen der det ikke er fortelt.
  5. Helsport Alpha Mayo for lange turer og når det er dårlig vær Hilleberg Tarp XP 10 til sommerturer Presenning fra MAXBO, 4x3m. til 179 kr til høst, vinter og vårturer som blir tak i gapahuk. Tåler mye gnister fra bål og veier ikke for mye i pulken.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.