Gå til innhold
  • Bli medlem

lavvoleven

Passivt medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

12 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Nylige profilbesøk

606 profilvisninger
  1. Jeg bruker lærstøvler så å si hele året. I fjor kjøpte jeg støvler med høyt skaft som heter "Afa Elg" http://www.gmax.no/produkt/383921/alfa-elg Disse satte jeg godt inn med fett, og gjør det jevnlig. Har aldri store problemer med at godt impringneretre støvler blir våte, med mindre jeg tråkker i vann over over støvelskaftet. Blir de våte bruker jeg ullsokker som jeg alltid har med i sekken. Da blir jeg som regel ikke kald når jeg går. Så bytter jeg til tørre leirsko og sokker når jeg er fremme ved leirsted.
  2. lavvoleven

    Leir-sko

    Vi bruker lavvotøfler med mye gummisåle og Crocks. Funker utmerket med crocks.
  3. Dette er tøft gjort! Det er nok mange av oss som drømmer å gjøre dette, men steget er langt fra drømm til handling! Lykke til! det bli spennede å følge med på hvordan dette går.
  4. Nyttig med oppdatering. Dette er jo betent sak som berører alle som ferdes i utmark, med eller uten motor.
  5. Jeg ville gått for telt. Vi bruker telt eller lavvo som regel, og tarp i på godværsturer der det er lite mygg. Et lite og lett enmannstelt er lett å bære og raskt å få opp.
  6. lavvoleven

    Barnekniv

    Fireåringen vår brukte kniv første gang i sommer. Speiderkniv med butt tupp og skarp egg. Og selvfølgelig strenge kniv regler og bare spikking under oppsyn av en voksen.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.