Gå til innhold

grumpyfly

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om grumpyfly

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fluefiske og jakt.
  www.grumpyfly.wordpress.com
 • Sted
  Haugesund
 1. Pris på storviltjakt generelt er langt utenfor det som akseptabelt for oss vanlige jegre. Her på sørvestlandet finnes ikke noe statsalmenning å jakte på så vi må prøve å trikse oss til hjort eller rådyr innimellom alle kjøpekåte "olje-lønninger". Skal jeg få meg et løyve på en hjort i et område der det faktisk er dyr så må vi ut med rundt 8000,- og med en slaktevekt på et par og femti kg så blir det høy kg pris mtp matauk. Og som fritidshobby blir det for dyrt ovenfor familieøkonomien. Et løyve i et glissent område må du fortsatt ut med 6-7 lapper for. Så jakta her er ikke for vanlige folk lengre. Tallene fra hjorteportalen viser jo en nedgang i felte dyr og snittveksten går ned, prisen på jakta har steget proporsjonalt. Så tall og statistikk sier at det er på tide med en kursendring slik jeg ser det.
 2. Flott rapport! Kjenner fiskefeberen stiger nå, skal 1 uke i samme området om 2 ukers tid.
 3. Funket Hubba bra i snøen? Har selv et og kun brukt det 2 netter i snø. Syns de kondeserte vel mye mtp dårlige ventilasjon, måtte bruke glidelåsene i inngang og de har ikke skjerming så snø/nedbør kommer inn.
 4. 14 dager fra US, bra:-) hvordan endte total prisen kontra norsk leverandør?
 5. Hei, har brukt fjellduken fast mer eller mindre siden den kom på markedet og den er aldri mer enn en armslengde fra meg. Vinter som sommer:-) Har ikke brukt den fast som telt men som bivuakk på lengre turer fra camp eller hvis det er kun en overnatting. Har sovet i den rett i snøen vinterstid på vidda også men ikke for lysten sin del, heller av nødvendighet;-) Du kan bli kald men lever. Bruker den stort sett som overtrekkspose over liggeunderlang og sovepose hvis det er kaldt. På fisketurer og alt annet så bruker jeg kun den uten sovepose/underlag men da sover vi ikke så mange timer om gangen. har skrevet litt om min "kjærlighet" til fjellduken her: http://grumpyfly.wordpress.com/2012/12/17/godt-utstyr-vinter-friluftsliv/ mvh bjørn
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.