Gå til innhold
  • Bli medlem

Herva Huskies

Medlem
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Herva Huskies

  1. Hei.

     

    De gangene vi har hatt med oss handler utenfor familien :) har vi gjort en deal i forkant av løpet. Som regel er det Hundekjøreren selv som betaler atl som har med bil, drivstoff overnatting til seg selv o.l. det som vår handler har betalt er mat til seg selv og utstyr han/hun trenger for å sove og være på tur i 1 uke med bil, e.l .

    Snakk med teamet du skal være med så blir dere enige. Lykke til !!

     

    Mvh

     

    Herva Huskies

  2. Vi skal ut på flere turer med hundespann i området Dyranut - Sandhaug - Logaros nå utover våren. Er det flere som kunne tenke seg dette men aldri har gjort det før så er det bare å henge seg på. Vi har kjørt i området flere år og det er absolutt å anbefale! Vi kjører mest sansynlig hytte til hytte og det blir for opplevelsen og ikke noe maratonløp  ;-) . De eksakte datoene er ikke bestemt enda en det blir før påsketrafikken. etter påske og i mai.

     

    Mvh

     

    Merva Huskies

    • Liker 2
  3. Alaska Husky han 2 år gammel omplasseres til turhund og familiehund til den rette. Trond er sosial, ydmyk og har en iver etter å være sammen med oss på turer. Han er godt trent og sunn og frisk med godkjent helsekort med vaksineringer i 3 år til. Han er chipet i forhold til Norges Hundekjørerforbunds chip. Trond har gått i spann trening siden august og han har ikke vært skadet. Solid varm pels og god apetitt. Vi ønsker at han skal komme til noen som tar godt vare på han, da han betyr mye for oss. Vi omplasserer han for at han skal ha et fortsatt aktivt liv som hund, men han er ikke sterk nok til å være med i et 8 spann her hos oss. ta kontakt med oss for en prat om du er interessert  :-P

     

    Mvh

     

    Mona 

    Herva Huskies

    post-11874-0-66151400-1361222734_thumb.j

  4. Er overbevist om at Hjelmeset kan gjøre en fantastisk jobb i "ingen grenser". Er mere skeptisk til hvilken påvirkning TV2 har på programmet... Håper de holder seg til konseptet

    Ja det kan nok bli en større overgang enn skifte av programmleder....

    • Liker 1
  5. Han skal satse for fullt med komplettfritid.no som hovedsponsor, dette ble vell annonsert for noen måneder siden så var ingen overraskelse at han droppet ingen grenser.

    KF sa selv at de skal satse med Lars om å bli verdens beste hundekjørerteam over de neste årene

    Lars er ikke alene om å trene fram hunder for Iditarod om et par tre år. Morten Pøhner og Per Mjærum er i samme teamet og trener unghunder for full musikk. Det er et veldig stort apparat som er i sving for å få frem de beste hundene i en så stor kennel som Lars har laget nå. Han er avhengig av at andre trener de hundene som ikke til enhver tid er de beste. Det vil være interessant å se hvordan de lykkes videre :) Ved å se sporten fra innsiden ser man mye som ikke kommer fram i media.Følg med på Femundløpet folkens :)

  6. Vi beklager om vårt innlegg om valper vi har i vente og som vi ønsker å selge, ble feil i dette forumet. Tekst og bilder var direkte kopiert fra en annonse vi hadde brukt et annet sted. Det er ikke vår mening å virke kommersielle. Denne formen for å annonsere er vanlig i hundekjørermiljøet og det er derfor den ble slik her inne.

    Om noen her inne er interessert i valper etter meget gode trekkhundlinjer så ta gjerne kontakt.

    Igjen beklager vi dette.

    Mvh

    Herva Huskies

  7. Valper etter denne kombinasjonen kommer i slutten av februar!!! Ta kontakt om du er interessert.

    Dawson ( Jeppedalens Mikkel x Jeppedalens Juni) Mikkel er en kjent hund i spannet til Robert Sørlie, og han har nå 3 sesonger bak seg for Robert med flere topp plasseringer i både Femundløpet og Finnmarksløpet . Mikkel er leder og en av de få som fikk være med videre etter utrangeringen etter forrige sesong.

    Dawson er med oss for 3 sesongen og har aldri vært skadet eller syk. Gode poter, spiser alt han får, god pels og en sterk hund som henger med i fart. Godt humør og en rolig hanhund. Barnebarn av Langbein.

    Wilma(Langbein x Jeppedalens Whiskey) hun har gått med Robert i 3 sesonger, og bidratt i spannet hans på flere Finnmarksløp og Femundløp. Hun er en hund som elsker fart og drar opp humøret i spannet og i kennelen. Livlig , spiser alt hun får, solid kropp og tett god pels. En tispe med sprudlende holdning til alle situasjoner! Datter av Langbein, som er kjent som en meget solid hund i sin tid.

    Vi skal selv beholde noen valper fra disse og tror det blir en spennende kombinasjon.

    post-11874-0-39451600-1358713585_thumb.j

    post-11874-0-36950100-1358713615_thumb.j

  8. Finnes det bilder av hunden? Og hvordan takler han bilkjøring?

    Han er vandt med å kjøre hundehenger, noe vi gjør hele året pga treningsamlinger. Han har ikke sittet inne i bil siden han var valp, men hadde ikke noe problemer med dette da. Men det forutsetter jo at hunden er sikret i bilen og har et trygt sted å ligge.

    Hvordan legger jeg ut bilder her? Jeg kan eventuelt sende deg et bilde på mail?

  9. Vi har en hanhund som blir 2 år i mars 2013, som vi vurderer å selge. Han heter Trond og er av meget gode trekkhundlinjer. Bla, Jeff King , Bjørnar Andersen og Stein Håvard Fjestad linjer. Vi vurderer å selge han fordi vi venter valper utpå vinteren og vi må selge 4 hunder før de kommer. Trond har godt med pels og veier rundt 20 kg. Han lyder navnet sitt og er tillitsfull og trofast i vår kennel. Når vi trener lange distanser blir han for lett i selen. Han har ikke like stor trekk kraft som det vi trenger for å kunne ha han med i et 8 spann, men han vil passe ypperlig som turkompis til et aktivt menneske event familie. Han kan bære kløv og trekke pulk.Trond er godt likt og en trygg hund som vi vil vurdere å selge til de rette. Han er vaksinert i år og har aldri vært syk eller skadet. Finner vi de rette å selge til kan pris diskuteres.

    Ta kontakt!

    Herva Huskies

    post-11874-0-94505600-1355665023_thumb.j

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.