Gå til innhold
  • Bli medlem

Nordeca Kart

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Nylige profilbesøk

400 profilvisninger
  1. Hei igjen, Når vi først ble oppmerksom på konsekvensene og omfanget rundt dette så konkluderte vi raskt med å gå ut offentlig, dette takket være god oppfølging fra både Røde Kors og Hovedredningssentralen. Vi har vært i tett dialog med både Røde kors, Hovedredningssentralen, politi, etc, og som følge av dette har vi funnet frem til gode løsninger for innsamling av kartene. Vi var møte med ovennevnte instanser for kort tid tilbake hvor dette var på agendaen. Når det gjelder innsamling av kartene så har vi ved flere anledninger tatt kontakt med de forhandlere dette gjelder, vi kan også forsikre om at vi purrer opp de forhandlere dette gjelder, også per telefon. Vi vil samtidig benytte anledningen til å takke brukere på Fjellforum for engasjementet rundt kartene og denne saken!
  2. Dersom en forhandler ikke har fått med seg at kartene er tilbakekalt, så KAN det hende at denne forhandleren har kart fra det nyere partiet det ikke er feil på. Dersom du har anledning så er det fint om de sender en PM her eller mail til oss på [email protected] med informasjon om hvilken forhandler dette var.
  3. Ang tilbakekalling av kart. Nordeca har nå tilbakekalt 3000 kart i Norge-serien. Dette gjelder som kjent ti kart på vestlandet med feil UTM sone. Tilbakekallingen er effektuert ut til alle forhandlere, og det er også sendt purring til de forhandlere som ikke har byttet kartene sine hos oss. Dersom du har et kjøpt et kart med feil UTM sone, ber vi deg ta kontakt med utsalgstedet for ombytte. Dersom de ikke har kart du kan bytte til, send en epost til [email protected] Nordeca beklager at kartene ikke har blitt tilbakekalt tidligere. Det er flere faktorer til dette, og vi har etter nøye gjennomgang av våre rutiner rundt dette påpekt mangler vi nå har rettet opp.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.