Gå til innhold
  • Bli medlem

Fishe

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Fishe

  1. Finnes det noen Soveposer dere kan anbefale med komforttemp ned til minst -10 og som er god og ligge i en normal sommernatt. ca +15? Jeg er 185 cm lang og kunne godt ha tenkt meg en som var litt romslig. Vurderer også å kjøpe ifra USA siden jeg også vurderer å kjøpe en Gregory sekk derifra. Håper noen kan hjelpe.
  2. Hehe Kanskje et godt tips sparer jo en del vekt da. Kanskje helder bruke den sparte vekta på det vindskjoldet som følger med omifuelen. Hva mente du forresten med "pastasila"?
  3. Haddere vært gøy og fått et bilde av dette ja
  4. Hei Er det noen som vet om det går ann å bygge en Primus Omnifuel inn i vindskjermen til et Trangia stormkjøkken. I så fall hva er det som skal til for å gjøre det og hvis noen har noen erfaringer med dette kunne det vært interessant og få høre.
  5. Okei takk for svar. Har også sett litt på helsport Ringstind. Noen erfaringer?
  6. Hei Jeg lurte på om noen hadde noen erfaringer med det teltet her: "Exped Vela I Extrem" Jeg er ute etter et telt som jeg kan bruke på tur alene på tur vår, sommer og høst og litt om vinteren under fine forhold. Hvis dere har noen alternativer til det nent teltet "Exped Vela I Extrem" så kom med det. Teltet bør: -Være maks 2.5kg (helst under 2). -Ha god plass til bagasje. -Raskt og ta opp og ned. -Tåle fjellvær. -Ha bra gjennomlufting. -Koste maks 3000 kr. Tar også imot tilbud hvis noen av dere har noe brukt å selge meg. Jeg er meget takknemlig for alle svar som kommer!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.