Gå til innhold
 • Bli medlem

Imp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 012
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  19

Omdømmeaktivitet

 1. Liker
  Imp fikk poeng fra Kjell Iver for en kalenderhendelse, Vårtur til Hurum   
  I år blir det en flott påske!
  Så da har Elisabethsk og jeg bestemt at tradisjonen med en vårtur i Hurum, består.
  Vi har leid Rødvannshyttene, som kan beskues her: https://www.inatur.no/hytte/594042f3e4b05c188ba2034f/rodvannshyttene-en-perle-i-hurum

  Dato: 
  18.-21. april (skjærtorsdag til 1. påskedag)
  Sted: 
  Rødvann i Hurum

  For: 
  Familier med barn og folk uten barn. Det er to hytter, den ene har E og jeg okkupert, den andre har to soverom, seks køyer, pluss en sovesofa i stuen, kjøkkenkrok. Det er utedo ved hytta. Det er ellers plass til telt og køyer i skogen og rundtom. Det hører med en kano og en båt til hytta, så vi håper at isen har gått!

  Adkomst: 
  Fra Asker/Drammen kjører du enten via Sætre eller Grimsrudveien, til Klokkarstua og så Sundbyveien opp til Røskestadvann. Losseplass rett ved vannet, P-plass helt øst ved vannet. Fra P-plass er det ca 1,5-2 timer å gå til hytta for voksne. Derfor bør man sykle med barn. Det kan kjøre to biler til hytta, de har E og jeg booket. Hør med oss om det er mulig å slenge med noe utstyr.
  Kommer du gjennom Drøbaktunnellen er det enklest å kjøre til Filtvedt og opp til Røskestadvann derfra.
  Rødbysetra leier ut kanoer for de som er interesserte i det. De har som regel hengeren stående ved vannet, og man låner nøkkelen til hengelås. Man padler Røskestadvann, bærer opp til Langvann, padler halve Langvann før man bærer opp til Rødvann...i medvind går dette raskt. Rødvann er langt og smalt og skjermet for det meste av vind. 

  Mat: 
  Det er bål og flere griller, så planen er å grille mest mulig!

  Påmelding:
  I kalender. Tenker at de som ønsker å bo i hytte, deler utgiftene til leie (800 pr døgn), så ser man hvor mye de som ikke bor der, vil bruke av fasiliteter som kjøkken osv. 

  Vi har mange muligheter til utflukter og aktiviteter. Foruten å komme seg til leirplass, padle, bade, henge,  kan man:
  Ta en dagstur til Milorghulen i Hurum. Her er det også fint å overnatte for de som vil det.  Gjennom Askedalen, hvor Milorghulen ligger, kan man gå til Stikkvannskollen, som er Hurums høyeste punkt, hvor det står et eldre branntårn. Her kan man se til syv fylker på klarværsdager. Man kan gjøre avstikkeren lengre, og ta turen om Stikkvannshytta, selve knutepunktet i Hurummarka. Da får man en fin rundtur. Bruke kano/kajakk og padle rundt på vannene og fiske, det skal være ørret på 2,5 kg her. Selv om det er vel noe tidlig for godt bett? Mange fine kriker og kroker å oppdage. Våren er en fin tid for ender. Kanskje litt tidlig. 

  Håper vi sees i Hurum! 
  VELKOMMEN!
 2. Takk
  Imp fikk poeng fra Espen Ørud for en kalenderhendelse, Marias jul   
  Utfordrer disse til å bidra med et innlegg:

  @Elisabethsk @virrma @borgern @tronn @Walle @Terka @Gittiamo @Heriks @graham @Sig Man (kom igjen, overrask alle nå!) @REs @Tom42 @Izzy @Memento mori @Denali @hesthov
 3. Liker
  Imp ga poeng til martin.m for en kalenderhendelse, martin.m sin julekalenderoverraskelse   
 4. Liker
  Imp fikk poeng fra Terka for en kalenderhendelse, Vårtur i Hurum   
  For tredje året på rad ønsker jeg nå å invitere dere til Hurum. Første året ble det avlyst, andre året var vi tre, kan vi toppe statistikken?

  Dato: 19.-21. mai.
  Sted: Langvann i Hurum.

  For:
  Familier med barn og folk uten barn. Familiene får den lettest tilgjengelige leirplassen, som er odden som peker sør nederst i kartet her. Plass til flere telt og/eller hengekøyer. De uten barn kan enten telte samme sted, eller finne en av de andre fine leirplassene, for eksempel odden midt i kartet her. PM meg for veiforklaring!

  Adkomst:
  Fra Asker/Drammen kjører du enten via Sætre eller Grimsrudveien, til Klokkarstua og så Sundbyveien opp til Røskestadvann. Losseplass rett ved vannet, P-plass helt øst ved vannet. Fra P-plass er det ca 50 min å gå til leirplass for barn, mindre for voksne. 
  Kommer du gjennom Drøbaktunnellen er det enklest å kjøre til Filtvedt og opp til Røskestadvann derfra.
  Rødbysetra leier ut kanoer for de som er interesserte i det, og kan sette kanoer på vannet etter avtale.

  Mat:
  Vi ordner oss selv, men jeg foreslår felles grilling på lørdag. 

  Vi har mange muligheter til utflukter og aktiviteter. Foruten å komme seg til leirplass, padle, bade, henge, kan man:
  Ta en dagstur til Milorghulen i Hurum. Her er det også fint å overnatte for de som vil det.  Avstikker til Stikkvannskollen, som er Hurums høyeste punkt, hvor det står et eldre branntårn. Her kan man se til syv fylker på klarværsdager. Man kan gjøre avstikkeren lengre, og ta turen om Stikkvannshytta, selve knutepunktet i Hurummarka. Da får man en fin rundtur. Bruke kano/kajakk og padle rundt på vannene og fiske, det skal være ørret på 2,5 kg her. Mange fine kriker og kroker å oppdage. Våren er en fin tid for ender og der er mengder med paddeegg hvis vi er heldige. Man kan padle inn til demning og bære farkoster opp til Rødvann også, her er det flere flyteøyer.

  Håper vi sees i Hurum!
  VELKOMMEN!
 5. Liker
  Imp fikk poeng fra Xperiment for en kalenderhendelse, Rondanetreff   
  Se link for info og diskusjon: Rondanetreff 23.-25. september
 6. Liker
  Imp fikk poeng fra Chrisp for en kalenderhendelse, Vårtur i Hurum   
  Bli med og oppdag Hurum med kano/kajakk, eller til fots. Vi legger ut fra Røskestadvann, her er det gode parkeringsmuligheter på østsiden av vannet, og farkostene kan bæres ned til vannet to meter fra bilen ved rasteplass. Vi padler inn til demningen, for farkostene bæres 50 meter opp til Langvann. Her padler vi videre til leirplass.
  Om man går, er det beste å gå fra P-plassen, langs østsiden av vannet, og vi møtes på leirplass. 

  Mulighetene til å gå en tur fra leirplass er flere, Hurums høyeste punkt med et gammelt branntårn hvor man kan se til syv fylker, er 2-3 timers gåtur unna. En gammel hule brukt av Milorg under krigen er i nærheten. Fiske, oppdage den fine naturen rundt vannet, padle til neste demning og så videre på Rødvann er også mulig. Det er tatt stor ørret i disse vannene!
  Turen er nærmere beskrevet her.
   ×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.