Gå til innhold

Imp

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  917
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Imp vant dagen sist Oktober 21

Imp hadde mest likt innhold!

Om Imp

 • Bursdag 08. juni 1978

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Foruten natur, trening, familie, hest, hage, håndarbeid, jobb.
 • Sted
  Hurum

Nylige profilbesøk

6 214 profilvisninger
 1. En diett er ikke en livsstilsendring, altså. En diett er noe man gjør for en kort periode, typ suppedietten feks. Tror de fleste i dag er enige om at dietter har lite for seg. Lavkarbo er en livsstilsendring, og selv om det kan virke fornuftig å leve høykarbo på tur, kan det også ødelegge dersom kroppen er vant til lavkarbo. Dårlig form, vond mage, diaré, hodepine osv. Er kroppen vant til lavkarbo, er det heller ikke nødvendig med høykarbo for å få nok energi. Hilsen pirkeImp.
 2. Det er helt vanlig at tekstiler kan avgi farge.
 3. Jeg blir alltid fryktelig dårlig i magen av pasta. Pass på at du har noen timer til rådighet etter måltidet. Du er herved advart 😬
 4. Å leve på lavkarbo gir jo kroppen en jevn tilgang på næring, så du ikke får disse blodsukkerboostene. Hvorfor det skulle være lurt å gå over til høykarbo ser jeg ikke helt. Jeg lever ikke striks lavkarbo, men striks i ukedagene, skeier ut i helgene. Feks med wraps til tacoen og potet til søndagsmiddagen. Og kanskje jeg stjeler litt av barnas lørdagsgodt. Men skeier også ut på tur. Orker ikke planlegge lavkarbo oppi alt det andre på tur. Likevel er det lett å få til, med egg/bacon til frokost, knekkebrød (briks feks) m makrell i tomat, leverpostei etc), grillmiddager, div supper etc. Det ligger et par gamle tråder her om emnet, søk så finner du. 😊👍
 5. Ski lengde 150, hvis hun vil trikse kan du se etter twintip. Ellers søk etter alpinski. Sko etter str, men de må prøves og pass på at de sitter godt. Vi kjøper bare brukt, tips er disse skimarkedene som er rundt omkring, men det er nok litt sent nå. Vår kommune har et utstyrslager hvor man kan låne skiutstyr, kanskje Oslo også har noe slikt?
 6. Hurra! 😊🤗🤗 Satte meg opp 23.12, jeg trenger litt tid, men kom igjen folkens 🤞👍 @svingen @Sig Man (syns du skal hoppe i det) @Kjell Iver
 7. Betal for det da? Det er vel rimeligere enn Hurtigruta/-båten.
 8. Har en fra Jotunheimen, tilbud på Sport1 til 600. Fornøyd. Glidelåsen er slik du sier.
 9. For verden sin del er det fint om vi mennesker blir færre. Men Norge vil nok slite med å ha nok mennesker til alle arbeidsoppgaver hvis vi skal slutte å reprodusere oss selv. Da...må vi åpne våre hjerter og ønske alle som vil inn i landet, velkommen 😬🤪 Så til dette med at hver og en av oss må ta ansvar. Javisst må vi det. Dere kan jo starte med å la dette bildet bli en inspirasjon? Her er det «bare» en skigåer, men jeg tror dere tar poenget mitt. Men til syvende og sist er det ikke valgene du og jeg tar når det gjelder plastjakker, som avhenger av om menneskene vil overleve (for det er jo det store spørsmålet her). Det er de høye herrer som bestemmer, de som avgjør om disse materialene som uansett hva vi gjør, havner i naturens kretsløp og aldri blir borte, om disse materialene i det hele tatt skal produseres. Så det er bare å stemme MDG, hele gjengen (og -det- var ironi...)
 10. For å bli god og komfortabel på ski må du gå mye på ski. To-tre ganger i uken, Finn en løype i nærheten av der du bor. Du blir ikke god på det om du står en gang i mnd. Se litt på teknikker på YouTube, og lær deg enkel smøring. Enkel skøyting, staking, fraspark, klassisk, så kommer du langt. Lykke til!
 11. Det er fint at mange råder deg til lege. Men husk at en lege har allmennkunnskap - de kan litt om alt men er ikke eksperter. I beste fall sender de deg videre, i verste fall ber de deg se det an... og de har restriksjoner på henvisninger pga kapasitet. Så mitt råd er å gå direkte til en spesialist. Fysio på benklinikk feks. Ja de koster kanskje litt, men du får raskt hjelp. Kan anbefale løps- og idrettsklinikken i Asker, de -kan- bein. Feks Hege Godheim kan jeg gå god for. Scanner med ultralyd osv og kan således raskt finne riktig behandling. Og husk at heling tar tid, og at å få riktige øvelser osv er viktig.
 12. Hurum. Lite folk og mange fine steder. Få som har skjønt hvilken perle Hurum er.
 13. https://www.felleskjopet.no/outlet/klaer
 14. Bare jeg som bidrar her nå? Det er da for dårlig.... Tur til en av Hurums flotte strender i dag
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.