Gå til innhold
 • Bli medlem

duppen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om duppen

Nylige profilbesøk

741 profilvisninger
 1. Hei Hadde planer om en liten helgetur så for snøen forsvinner fra Kalhovd til Rjukan Fjellstue, men snublet over post i forumet som sa at det er anlagt grusvei på den strekningen. Stemmer dette? Fint for sykler, men ...
 2. Jeg gikk ruta bygdin - fondsbu - Olavsbu - gjendebu - torfinnsbu - bygdin i september. Vanvittig flott tur og vil anta at hvertfall den første strekningen er utenfor den mest trafikkerte løypa.
 3. Innertelt og yttertelt lå fra hverandre og det var ikke kondens som forårsaket vannet. Jeg håper teorien om at sømmene utvider seg stemmer Da skal jeg teste teltet i hagen før neste tur.
 4. Jeg hadde planlagt flere lengre turer sommer/høst 2015 og gjorde mye research for å finne et solid en-mannstelt. Valget falt på Hilleberg Akto. På natt 4 over Hardangervidda startet det å regne. Jeg var selvsikker på at teltet ville holde tett, men der tok jeg feil. Selv om det kun kom moderate mengder regn begynte teltet å lekke på to steder etter kun noen få timer. Den ene lekkasjen dryppet vann ned på innerteltet, den andre i ytterteltet. Da jeg kom hjem kontaktet jeg fjellsport som sendte teltet videre til Hilleberg for reklamasjon. Hilleberg kunne ikke se noe galt med teltet og
 5. Jeg erfarer at min keb bukse ikke er spesielt slitesterk. Har ikke brukt buksen mye men har allerede to rifter som jeg måtte sy etter at jeg kom borti noen kvister langs stien. Det ble også betydelig slitasje i stretch materialet etter at jeg hadde kniven på meg under en 3dagers tur i sommer. Ser også slitasje på rumpa. Jeg har blitt veldig forsiktig når jeg bruker denne buksen og er litt usikker om jeg abefaler den. Ja den ser bra ut, men hjelper ikke dersom den ikke tåler normal bruk.
 6. Hei På kartet på ut.no er det mulig å huke av for "skiføre", og da kommer det opp snøforhold fordelt på våt, og tørr snø og lite snø. Er dette noe man kan stole på? Dette er i så fall et flott planleggingsverktøy dersom man ønsker å unngå snø i sommer. Noen erfaringer?
 7. I Alle postet jeg har sett på forumet om folk som går denne strekningen velger de å starte på Finse. Er det en spesiell grunn til det? Jeg planlegger denne turen i september med start på Haukeliseter. Er det noe jeg ikke vet??
 8. okey. Det var det jeg var redd for. Takk for svar Da tror jeg det er best å legge andre planer i mai, evnt forberede meg på en skitur.
 9. Hei Jeg planlegger en tur på Valdresfløya i mai, men det forutsetter at det er lite snø. Noen som vet når snøen pleier å forsvinne?
 10. Hei Er det noen som har erfaring med å sende turmat til turisthytter som du henter når du går forbi noen dager seinere? Dette er ikke for å spise maten på turisthytten men for å slippe å bære med seg mat for 7-10 dager hele veien. Noen som vet om turistforeningen tillater/tilbyr dette?
 11. duppen

  duppen

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.