Gå til innhold
  • Bli medlem

FlågenS

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av FlågenS

  1. Ja, du har nok rett i det 7homas, men i mitt tilfelle som var i Vassfaret i August blåste det like mye dag og natt. Klar himmel, 0 dugg på natta og blafringen var like påtagelig hele tiden.........og duken var strammet så mye som mulig.
  2. Hei igjen BrumBrum, Har du fått testet teltet ditt da ? hadde vært veldig fint om du kunne komme med en rapport eller tre når du har vært ute med det. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å investere i dette teltet og da blir Reinsfjell SL til salgs....
  3. Vekt er vel ikke alt (?). Som BrumBrum nevner her så er det er det en del forsterkninger her osv. som drar vekt, men like viktig er det å ta hensyn til dukens tykkelse/vekt = blaffring i vind. Har selv Reinsfjell SL og på en tur over tregrensa i sommer med lett bris natta igjennom var det nesten håpløst å få sove. Mulig jeg tar feil, men ut i fra vekta på dette teltet ( + 4-sesongers bruk) så tipper jeg at duken her er noe tyngre og følgelig mindre "bråkete" i vind. Kunne vært flott om du BrumBrum kunne gi litt tilbakemeldinger på dette ! Og apropos dette med vekt; jeg går en del turer her hjemme først i sesongen med full oppakning, bare sånn for trenings skyld ! Det gjør at jeg klarer noen kilo ekstra når fjellturene starter.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.