Gå til innhold
  • Bli medlem

Bjørnar Ø

Aktiv medlem
  • Innlegg

    179
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Alt skrevet av Bjørnar Ø

  1. Har begge knivene. Kjøpte Bamsen etter å ha lånt opphavets Hallingen i oppveksten. Det kan diskuteres opp og ned, fram og tilbake om Brusletto er bra eller ikke. Tror uansett du i dag får bedre kniv ved å se på Helle.
  2. Hvis sekk ikke er valgt enda, så har Widforss sekker fra denne produsenten https://www.savotta.fi/products/jaakari-l Koster litt men skal være solide.
  3. En 9’ med kastevekt 5-25gr burde duge. Ville personlig styrt unna ferdigsett og heller bedt butikken sette sammen en pakke.
  4. Firemaple Blade 2 til halv pris hos XXL.
  5. https://www.youtube.com/results?search_query=dropped Av mangel på noe annet å se i vinter sjekket jeg ut dropped sesongene på youtube. Faller inn i den store sekken om tur/overlevelse.
  6. Den er ny, lå ikke inne før jul. Ser intr ut.
  7. Lest tråden for en god stund siden. Soveposen jeg hadde er allerede tatt i bruk av jr.
  8. Isbjørn Barents sovepose, etter å sett på og prøveligget flere poser. Måtte kompromisse på komprimerbarhet.
  9. Endte opp med en Isbjørn Barents sovepose. De svarte som eneste på e-post med spm. Har prøveligget flere poser den siste tiden. Der det ikke har vært mulig å prøve poser, så har jeg kontaktet produsent pr e-post. Konklusjonen var at personbredde 90 cm er romslig nok, det kunne fungert med 85 cm men ikke med 80cm.
  10. En Cold Steel SRK-C, julegave til speideren i huset.
  11. Det blir Bergans Sjoa en runde til, funker til tur og fritid. Siden Sjoa ikke finnes større enn str 164 så utsettes jakten på annen skalljakke ett år.
  12. Ikke hvis du tar med alle kjøkkenknivene heller? Kan av og til være artig å finne fram fiskestang og snelle arvet etter opphavet. Abu fra 60-tallet. Det fungerer men er dertill tungt. Turtøyet jeg har brukes til det ikke er reparerbart lenger, da kjøpes det nytt. Gjerne i en kvalitet som er holdbar. Å kjøpe «state of the art» turklær/utstyr hjelper ikke hvis grunnleggende turferdigheter er mangelvare…
  13. God og treffende kronikk. Har flere kniver enn jeg strengt tatt trenger og helt sikkert flere småsekker for mye også. Får rydde litt i heimen i vinter…
  14. Både Isbjørn og Barnents Outdoor har soveposer som passer, skal prøveligge før endelig avgjørelse og kjøp. Dun er uansett ikke aktuelt grunnet allergi.
  15. Har startet jekten på ny sovepose. Etter mange år med Ajungilak nå Mammut som jeg har vært godt formøyd med. Er det bare å innse at Mammut og jeg har forskjellig syn på kropp. Kan legge til at en høyde på 189 og en kompakt kropp gjør at mumiefasongen blir pølseskinn både i skulderhøyde og fotende. Blir i bruke vinteren til vurdering av alternativer, både å prøveligge og pakkbarhet. Dun utgår grunnet allergi. Noen som har prøvd sovepose fra Barents Outdoor?
  16. Kjøpte ikke Helle Nord selv om den var satt ned fra 2199,- til rett under 1800,- hos Aya sport. Nå er den til ord pris igjen.
  17. Neida, vi er to. Hadde aldri problemer med å ikke gå inn m77. Vet det var endel som fylte de med vann og lot de stå noen timer før de tok de på, får så å gå de tørre.
  18. Samme grunn som jeg hadde de. Hensyn til føtter og helse var en av grunnene til fornyelse.
  19. Det er nok flere av oss som har tråkket rundt i forsvarets M77, både ifm militærtjeneste og etter. Sikkert mange meninger rundt disse og støvelens kvaliteter. Fungerte som turstøvler for meg i ca 5 år, kassert grunnet såler som gikk i oppløsning. Nå er forsvaret på jakt etter en erstatter, uten gtx og med demping. https://www.forsvaretsforum.no/fma-forsvaret-forsvarsmateriell/vil-ha-nye-feltstovler-m/77-risikerer-pensjon/350049.
  20. Ville nok også ventet hvis jeg var i markedet etter ny kniv til meg selv. Har to gutter som ønsker seg nye kniver. Så det blir vel å kaste seg rundt når rett kniv dukker opp. Er det reelle tilbud sier men ikke nei. SD, BF og CM hopper jeg nok glatt over som vanlig.
  21. https://ayasport.no/produkt/helle-nord/ Ikke så ille pris…
  22. Heftig pris! Får klare meg med min Leatherman OHT en stund til
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.