Gå til innhold
  • Bli medlem

Plukk

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Plukk

  1. Å ta med en hund uten forutsetninger for å ligge ute, til en plass hvor man vet på forhånd at den må sove ute tyder ikke på at man behandler hunden som sitt eget barn. Det blir som å ta med barnet uten bekledning og en sovepose som tillater det. Ellers er det jo veldig enkelt. Hund er ikke ønsket inne i turisthyttene. Ønsker man det tillat så er årsmøtet rette plassen å ta det opp. Ønsker man at hyttene tilrettelegges med egne hundehus tror jeg neppe rett måte er å melde seg ut. Det er nok neppe noen forening som vil nekte om du faktisk tar i et tak sjøl. Det er nok av hundevenner til å få laget til en ordentlig plass for hunder. Det løser problemer både for alle med og uten hund, samt hundene. Jeg har ingen problemer med hund, hverken i mitt eget hus eller i andres. Men hvis den som eier hytta, huset, etc. ikke ønsker det da må man respektere det og ta konsekvensene av det.
  2. Parafin og bensin inneholder polyaromatiske hydrokarboner, som avgir en søt lukt som du kanskje kjenner igjen fra når du fyller tanken på bilen. Det finnes flere forskjellige PAHer som nok lukter forskjellig. Rødsprit inneholder tioler som skal gjøre den udrikkelig, og som avgir lukt. Propan er tilsatt luktestoff, sånn at man kan lukte lekkasjer. Men dette luktestoffet lukter død, og jeg kan aldri tenke meg at noen oppfatter det som en god lukt. Det er jo strengt tatt ikke verre enn at du kjøper deg en liter rødsprit, heller ut en kork og setter fyr på det for å lukte om det avgir samme lukt. Parafin skal man kunne bruke i omnifuel, men man må bruke rett dyse (28?) og forvarme lengre enn om man bruker bensin.
  3. Chamexpress.com run a scheduled service as per the timetable published on the Chamexpress.com website. Chamexpress.com will endeavour to depart on time but reserve the right to make alterations to the published timetable at any time as deemed necessary by Chamexpress.com. In this event, your ticket is non refundable, non transferable and no compensation will be payable.
  4. Både outnorth og fjellsport gir gratis bunnduk ved kjøp av Hilleberg telt. Fjellsport har også 20% på alt Hillebergutstyr de neste 11 timene. Det synes jeg er et godt tilbud, spesielt for DNT-medlemmer.
  5. Politisk korrekthet på sitt beste imho.
  6. Hva sier folket om telefonene til Sonim? http://www.sonimtech.com/ Kunne tenkt meg en XP5300, men finner hverken tester eller brukererfaringer noen plass. Ut i fra spesifikasjonene virker dette som en god langtur telefon som tåler det meste.
  7. Ikke at jeg tror et telys utgjør en kjempefare, men en åpen flamme mot en gassbeholder hvor væsken er i flytende form er en oppskrift på BLEVE. Boiling liquid expanding vapour explotion. Den flytende gassen vil begynne å koke, og flammen svekker metallet. Ved brudd i metallet vil gassen eksplodere, og med tanke på at 1 liter væske tilsvarer ca 1700 liter gass vil eksplosjonen bli heftig. Mange fine videoer og forklaringer på youtube: Forklaring: Video av ekte bleve: Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Bleve Lykke til!
  8. Doro har telefoner som retter seg primært mot eldre personer. Nå har jeg riktignok aldri selv prøvd en doro telefon, men anbefaler deg å ta en kikk om spesifikasjonene tilfredsstiller hva du forventer. Telefonene har store, tydelig merkede taster som hjelper svaksynte, trygghetsalarm, støtte for mms og kamera. De er relativt dyre kontra "vanlige" telefoner. Se f.eks Doro 740 som ble lansert i sommer: http://www.prisguide.no/produkt/doro-phoneeasy-740-157040/detaljer Hvis ikke er jo Apple sine telefoner såpass brukervennlige at små barn raskt finner ut av hvordan de skal brukes.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.