Gå til innhold
 • Bli medlem

aml

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om aml

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Gammel speider som liker å fyre bål.
 • Sted
  Hurumlandet

Nylige profilbesøk

660 profilvisninger
 1. Det hender de somler litt -- og har litt merkelig ruting.
 2. Dette bildet ble tatt ved Nigardsbreen dagen etter dødsulykken i 2014. Er det Politiets sperrebånd de skritter over uten blygsel, tro?
 3. Jeg tror problemet er at folk ikke er redde for ting de ikke umiddelbart oppfatter som farlige, basert på det referansegrunnlaget de har fra før. En isbre? Nei, det er jo bare en stor isklump som ligger helt i ro og bare er litt kald. Hvordan kan en slik en være farlig? Det er jo bare is, jeg har is i vannet mitt hver dag. Det ville muligens vært mye mer effektivt enn fareskilter om man satte opp kors med datoer. «Lost his life because he underestimated the dangers of a glacier»
 4. Tiltredes. Originaldelene (og reservedeler) har jeg alltid med i posen.
 5. Jeg kan ikke umiddelbart anbefale BernieDawg sin løsning. Den har lett (med kjele på flammen) for å bli for varm, så man får underburn. Om man stenger for bensintilførselen så den slukker, er demperen så varm at flammen tenner igjen når du åpner for bensinen igjen. Jeg har bedre erfaringer med QuietStove. Det eneste er at jeg ikke får den til å brenne med helt blå flamme, og den blir sotete på toppen. [Hidden Content]
 6. Interessant film, ikke minst syntes jeg det han sa om å ha med seg flere typer plugger var et nyttig tips. Derimot reagerte jeg på at han bare testet friksjonen på pluggene når man drar dem rett opp av jorden. Det er da ikke i den retningen pluggen har belastning under bruk!
 7. På slutten av åttitallet/begynnelsen av nittitallet hendte det vel aldri at vi (altså jeg og turkameratene mine) dro på tur uten å ha med hver vår walkman, og gjerne små høyttalere i tillegg. Da gikk det i bakgrunnsmusikk hele dagen og kvelden, og gjerne utover natten etter at vi hadde lagt oss, til batteriene gikk tomme (det tok ikke så lang tid om vinteren). Det kan synes forkastelig for de fleste nå, men slik gikk det altså til på den tiden. Det kommer derfor sikkert ikke som noen bombe at jeg alltid har med meg min paperwhite på tur. Calibre er nevnt allerede, og i tillegg er det minst
 8. Jeg har med meg morakniv, samekniv, liten øks og razorsaw. Det er ikke så fryktelig tungt, jeg klarer fint å bære det alene, og det er plass til mer i dagstursekken. Men razorsaw, ja. Jeg har en slik en: anzen270.jpg Jeg kjøpte den på en messe for noen år siden. Alle som prøver den blir svært imponert, og vil gjerne ha en. Men hvor får man kjøpt slikt nå? Jeg har googlet, men finner egentlig bare World of Warcraft, produsentens hjemmeside og dette forumet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.