Gå til innhold
  • Bli medlem

Amanda20

Aktiv medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Amanda20

  1. Hei! Jeg har nå meldt meg på tur til Himalaya neste år, og målet er Everest Base Camp. Fra før av har jeg ingen fjellerfaring, og det største "fjellet" jeg har vært på er 1200 m.oh. Jeg er over gjennomsnittet int. i kultur, så tar det ikke som et stort nederlag om jeg ikke når opp til Island Peak, men Everest base camp er virkelig en drøm. Er det noen som har erfaring med Island Peak eller Everest base camp? Del gjerne:-) Setter ellers pris på tips og triks!:)
  2. PS: Ser at teltene varierer mye i vekt! Tenker å ha et mest mulig lett telt, da sekken kan bli en samlet vekt på 10kg, noe som blir mye mtp. ryggsekk. Da blir spørsmålet mitt, er det best å kjøpe et litt dyrere telt, eller er de som ligger på 2000 OK i kvalitet/vekt? Teltet trenger ikke være helt vanntett da jeg kun tenker helgeturer i fjellet der værmeldingen er sjekket på forhånd:)
  3. Tusentakk for gode råd og tips:-) Jeg er som sagt i god form, og har lang erfaring med 5000 & 7000 meters løp. Det er ikke kaldt på denne tiden, så tenker alt utstyret går fint i høsttider, bortsett fra teltet, da jeg kommer til å velge et nytt og større telt. Dere snakker om at kjente merker er gode, men ser at det er dyre priser på slikt utstyr. Tenker å finne et litt større telt. Jeg vet det kan li kaldt , så har kjøpt ullundertøy fra Kari Traa. Takk igjen for alle tips, dere er supre:-) Gleder meg til å utforske fjellet.
  4. Hei! Jeg er i toppform og driver med jogging på høyt nivå. Jeg har den siste tiden begynt interessere meg for friluftsliv, selv om jeg ironisk nok aldri har bevegd meg i fjellet, da jeg løper mye i oppløpte grusbaner. Jeg har ingen erfaring med friluftsliv, men ser frem til å utforske en del, da jeg har bosatt meg på Sunnmøret og gjerne vil utforske fjell og natur. Jeg skal handle en del utstyr på nettet i løpet av helgen, og lurte på om dette ser ut som en OK start: - http://www.gmax.no/produkt/721806(BC_7)/berghaus-torridon-65/ , ok sekk? Stor nok til å romme sovepose/telt/stormkjøkken/mat? - http://www.gmax.no/produkt/712639(BC_7)/ajungilak-kompakt-3-season/ , ok sovepose? - http://www.gmax.no/produkt/725118(BC_7)/fjellsport-jazz3-telt-/ , ok telt? Så lenge det er vannavstøtende er det vel ok? - http://www.gmax.no/produkt/712072(BC_7)/trangia-stormkjøkken-25-4ul---/ , stormkjøkken. Takk takk.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.