Gå til innhold
  • Bli medlem

Hunthead

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Hunthead

Nylige profilbesøk

749 profilvisninger
  1. Hei Er et noen som har en viss oversikt om når det er messer/utsalg på østlandet fra nå og ut til februar? :D
  2. Hei. Skal til å kjøpe nytt telt som jeg primært kommer til å bruke på fjellturer i varmt og kaldt, og vått og tørt. Kommer ikke til å invistere super mye cash, men vil fortsatt ha ett som gjør jobben og som varer. Datt da over merket Jotunheim som selges av Sport 1, men jeg har ikke noen erfaringer fra dette merket og finner heller ikke så mange tester på det. Har noen av dere erfaringer fra dette eller har noen andre anbefalinger i ca samme prisklasse? 3000-5000. På forhånd takk :)
  3. Hei. Ute etter å kjøpe meg nye turklær. Etter å ha sett litt rundt har jeg funnet ut at siden jeg er 195 blir dette ganske vanskelig, siden om jeg vil ha jakke som er lang nok i armene må jeg ha xl-xxl og i noen tilfeller xxxl, og da blir det plutselig veeeeeldig bredt rundt magen, er ganske tynn også. Det jeg lurer på er om noen har noen produsenter å anbefale som lager modeller som er litt lengre i størrelsen uten å måtte få så vide klær. Tusen takk!
  4. Heisann. Jeg ble veldig fristet til å ta en jakttur i Tafjordfella. og siden jeg ikke er spesiellt kjent i området(landsdelen) når det kommer til Jakt tenkte jeg at dette var det riktige stedet å spørre om noen kan komme med noen "top tips" om hvilket område det er best å ta en jakttur. Og her snakker vi småvillt også hvilke grunneiere som det er lurt å ta kontakt med. Takk Takk ))
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.