Gå til innhold
  • Bli medlem

Stein M

Aktiv medlem
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Stein M

  1. Stein M

    Nye Feller

    uppsss... sorry blir vel fjellturer/ toppturer. for det meste utenfor oppkjørte spor. er det fordel med smale eller brede feller!? har vel et par mohair feller liggende på ca 40-45mm bredde.
  2. Stein M

    Nye Feller

    Hei Da var bindingene montert på nyinnkjøpte Fischer E109 Tour fjellski. nå sitter jeg her og funderer på hva slags feller som funker best på disse!? Håper og regner med det er en del folk her inne som kan gi gode råd her
  3. Var vist et mandagspar. Ble fylt med vann, dagen etterpå var halvparten lekket ut i begge skoene. nytt par, så nå er det bare å krysse fingrer for at disse er tette
  4. heheheh... svetter litt da men ikke så jeg må vri labbene etter en 20 min tur i skogen med hunden snakket med butikken nå. de sier at de skal fylle skoen med vann for å se om den er tett. om det lekker ut blir det nye sko
  5. Gor-tex og vanntetthet. Etter å ha trasket rundt i mine 10år gamle Varg isogeisa lærstøvler, som fortsatt funker helt supert gikk jeg til innkjøp av et par lettere fjellsko og valgte Salomon Cosmic 4D 2 GTX . Jeg ble fortalt at disse skulle være helt konge og vanntette. Nå har jeg brukt disse på to turer av lette sorten med litt regnvåt skog og enkle små "myr" partier. allerede etter første turen konstaterte jeg at de var alt annet en vanntett. vil gå så langt som å si at jeg har joggesko som er mere vanntett en disse. Er det jeg som har fått et par dårlige sko/støvler, eller er dette med Gor-tex bare tull!? Ser de skryter av at de garanterer å holde meg tør. Stein m.
  6. Funket helt konge dette 4x4 takk for hjelpen
  7. Hei, beklager at jeg ikke har oppdatert men har nå lakt inn begge kartene så de vises sammtidig, pendler fra molde til oppdal uten å måtte bytte kart. herlig å ha kartekning for hele området mitt merket alle de mindre kartene/områdene på begge kartene (Ålesund og trondheim) og førte dem over med mapsource. funker smertefritt. takker for alle tips og hjelp
  8. OK. får prøve når jeg kommer hjem. Takk for hjelpen 4x4
  9. Ser begge kartene ligger i mapsource, men virker som det bare er et kart som kommer over av gangen.
  10. Da endte man som den lykkelige eier av en Origon 600 Fikk inn kartene, men hadde håpet at den kunne ha begge kartene (ålesund og tr.heim) inne samtidig. Hadde vært kjekt å "vandre" fra det ene til det andre når en er på tur. kan jo hende det er jeg som ikke har gjort alt rett. noen forslag!?
  11. Hmmm.. det glemte jeg! vet du om jeg kan legge begge kartene inn samtidig!? noen av områdene vi farter i veksler litt mellom begge kartene.
  12. Oooooiiiiiiiii høres kjempebra ut, sparte vel nesten 2 lapper på det takker for svar 4x4
  13. hei, funnderer på samme GPS'n selv, kan du laste in CD-kart på den!?
  14. Hei, Da min Garmin e-trax Legend fra ca.2005-6 begynner å dra på årene funderer jeg på å skaffe meg en ny nå. I den sammenheng lurer jeg på om det er noen som vet om jeg kan laste mine gamle topografiske kart i vektorform 1:50000 inn på en eventuel ny Garmin. kartene CD 9 og 10 er i CD format, mens jeg ser de nye er i minnekort format. hadde vært kjedelig å måtte kjøpe nye igjen. mvh Stein M.
  15. Stein M

    Dermizax nx

    Har brukt klær fra bergans samt en tørdrakt for kajakkpadling av denne type membran i flere år nå uten problemer. beste testen må vel sies å være tørdrakta. den har jeg "herjet" og lekt meg i timesvis i båte salt og ferskvann. den eneste gangen det her vært antydning til fukt var en tur på sommeren da tempen ble rimelig høy noe som fort førte til kondensering og svette. har i ettertid kjøpt jakke i Gortex fra Norøna og må bare medele at jeg er litt skuffet, mere klamt og fuktig i denne jakken.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.