Gå til innhold

Knerten68

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Knerten68

Nylige profilbesøk

214 profilvisninger
  1. Det er en ganske fin video inne på Fjellrevenshop som viser sekken og justering av rygglengde. Ligger nederst på siden:https://www.fjellrevenshop.no/produkt/fjellreven-kajka-85-ryggsekk/
  2. Hei, dette er en Fjällräven Eskimo jakke som gikk ut for noen år siden. Den har Hydratic membran som gjør den regntett og dunfyll som gjør den veldig varm. Dette er en super jakke som mange ble veldig glade i. Den var litt i varmeste laget for mange, men en kjærkommen venn i kulda. Sample betyr at noen har fått tak i en vareprøve. Det kan være en prototyp som ikke har gått igjennom samme produkttesting som et ferdig produkt, men kan være like bra allikevel. Jeg jobber for Fjellrevenshop som har det meste av Fjällrävens produkter på lager. En tilsvarende jakke nå vil kanskje være Polar parka som er spesiallaget for hundekjørere. Eller Kyl Parka. Billig var det uansett!
  3. G-1000 er genialt med tanke på mygg. Finnes i mange versjoner og jo tjukkere, dess bedre i forhold til mygg. Skogsø jakke er solid og perfekt for litt varierende sommervær. Ellers finnes det en tynnere jakke som heter Abisko hybrid som er en tynn sommerjakke. Kan impregneres Jeg elsker også Keb buksa (stretch og g-1000, stertch ikke fullt så bra mot mygg) fin å gå i og makanisk lufting. Buksene finnes også i hel G-1000 slik som vidda pro, holder myggen ute! Gaiter bukse er råsolid med tjukt stoff og mulighet for shortsfunksjon. Fjällräven er genialt og kan anbefales med tanke på fleksibelt vær og ikke minst mygg. Lykke til og god tur!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.