Gå til innhold
  • Bli medlem

qdos

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om qdos

  1. Akkurat tilbake fra XXL med en ny Recon. Stod mellom Para og Recon, men endte opp med Recon på grunn av behov for bæring av litt sært og tungt utstyr - og da var ramme det beste valget. Ettersom XXL og mange flere oppgir vekten til 4,7 (og ikke 4,56 som Norrøna oppgir), tok jeg kontakt med Norrøna og de var faktisk ikke sikre på hva vekten var og ville veie både Para og Recon på nytt ettersom vekten på deres side ikke var den samme som i nettbutikkene. Modellene jeg har sett i butikk har en annen logo enn den som ligger på Norrønas side, og jeg mistenkte at forskjellene kunne skyldes mindre justeringer som ikke kvalifiserer som en ny modell, Uansett veide min 4670.
  2. Takk for tips. Var innom XXL i og Sport1 og har sammenlignet Para Ranger, Recon Pack, Bora 95 og Altra 75, og tror jeg heller mot Recon Pack nå - og mye av grunnen er nok at rammen gir en del fleksibilitet mht feste og avlastning ifbm railen. Ble forøvrig litt skuffet over Boraen, som jeg syntes virket vel stiv i ryggen - mulig jeg hadde skyhøye forventninger etter å ha lest så mye positivt om den, ellers kan det være at den ikke passet min rygg veldig bra.
  3. Hvordan pakker/bærer du hus og optikk? Inne i sekken, på utsiden, eller i snutebag på forsiden? Skinnen er ikke så tung (time-lapse rail), men skal også få med en cart til denne railen som også veier litt. Selve railen veier i underkant av 4 kilo - dette er vel tyngre enn de fleste ski(par), men jeg vet ikke om det blir for tungt for å feste på den ene siden.
  4. Ny på forumet, og på jakt etter en stor sekk til teltovernatting ifbm fotografering. Hittil heller det mot en Norrøna Para Ranger Synkron Pack, men jeg blir ikke helt klok på spesifikasjonene. XXL og Oslo sportslager oppgir vekten til 4100 gram, mens Norrøna oppgir den til 3860 gram. Er det snakk om gammel/ny modell, er det i så fall andre forskjeller enn vekt, og er det eventuelt mulig å se forskjell (uten å stille med egen vekt i butikken)? Har også bruk for å ta med bl.a. en aluminiumsskinne på ca. 180 cm. Ettersom jeg regner med at det kan være vanskelig å feste denne på sekken (tips mottas med takk), er jeg forberedt på å bære denne i en skibag ved siden av. Har vurdert om en Recon Pack ville gitt bedre mulighet for å feste i rammen, men i tvil om det kan forsvare vektøkningen. Ser også at Bora-sekken blir anbefalt, men synes den virker litt mindre fleksibel mht remmer på utsiden. Mange spørsmål her, og takknemlig for innspill
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.