Gå til innhold
  • Bli medlem

ProjectSpitsbergen

Passivt medlem
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Gjøvik

Nylige profilbesøk

911 profilvisninger
  1. Var ikke ment som kritikk Klart det er viktig, men det har nå ikke vært problemstillingen vi vil frem til denne gangen. En kan jo tenke seg det som du tidligere nevnte, at dem rett og slett ikke er interessert.
  2. For meg er det ikke interessant i denne omgang å vite om hvorfor de ikke har lyst, så lenge de ikke har lyst så er det informasjon nok. Det er derfor jeg har svaralternativet "ja, men bare på steder som Svalbard" på det ene spørsmål. Jeg kunne muligens utdypet det litt, men håper/regner med at de ser forskjellen på Finnmarksvidda og Svalbard. Man vet jo allerede ganske mye om hvilken type mennesker som drar på flere-dagers turer i sånne strek. I hvert fall de demografiske fakta om denne "typen" folk er godt kjent.
  3. Det er jo naturligvis (svært) begrenset hva man får ut av bare denne. Finnes allikevel relativt mye data fra før av som jeg har brukt, skal bare prøve å gjøre mitt egne lille forsøk for å se om det er noe som helst hold i teorien min. Dessverre sterkt begrenset hva man får gjort uten midler.
  4. Målet vil alltid være at en slik tur skal utarte seg som hvilken som helst annen tur. Det er ikke særlig trivelig å være på tur om man har et klart hierarki, syntes nå jeg. Allikevel så ser jeg jo synspunktene dine, regnet med at det var flere som tenkte i de baner her inne Takk for svar forresten!
  5. Hei! i forbindelse med en bachelor-oppgave i naturbasert reiseliv/turisme ved Høgskolen i Finnmark så skal jeg og min medsammensvorne undersøke litt rundt det norske folk sitt forhold til det å dra på "guida" turer på Svalbard, Finnmarksvidda, Hardangervidda o.l Nå er sikkert mange av dere som er her inne på forumet av den typen som utfører slike ting på egenhånd, men det er like interessant å få svar på dette. Undersøkelsen tar ikke mer enn 5 minutter, det er bare 10 enkle spørsmål og naturligvis 100% anonymt. Moderator: Om det ikke er ønsket at dette er på forumet, så gi meg en heads-up eller bare slett det uten forvarsel. Link: http://www.surveymonkey.com/s/GDB3JSC Takk på forhånd! Mats & Magnus
  6. Kanskje litt off-topic. Noen som har noen tall eller erfaringer på hvor lenge Drytech vil holde seg i vanlig plastikkposer? Ønsker å bytte grunnet vekt/plass.
  7. Det er mulig, var dette et dyrt telt? Mitt telt er et nokså rimelig et, dog veldig brukbart til sitt bruk.
  8. TNF VE25 Helsport Svalbard 3 Helsport 1-manns, husker ei navn
  9. Naturligvis. Poenget var at dette var drastiske forskjeller sammenlignet med "vanlige" kjeler. Det blir snakket om dette var en sterkt medvirkende faktor til Jarle Traa sitt utfall på Everest for et par år siden.
  10. Skulle det være helt nødvendig å bruke denne innendørs, noe som ofte er en realitet på turer, da gjerne om vinteren. Så er dette greit å vite om.
  11. Ble tipset om en artikkel om Primus EtaPower (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/85/Primus_EtaPower_billy.jpg) og kullosforgiftning gjort av forsvarets forskningsinstitutt. Kort og greit fortalt så viser den til skumle mengder med kullosforgiftning ved bruk av kjele med varmeveksler ("riller" under kjelen, som vist på bildet). Hele undersøkelsen finner du på følgende link: http://www.ffi.no/no/Search/Sider/results.aspx?k=primus
  12. Smart løsning, husker ikke i slengen hvilket solcellepanel jeg har, men det er ikke den varianten. Hva koster det sånn ca?
  13. Kommer til å ta i bruk Go Pro i mars/april, prøver bare finne en fin måte og få ladet via solcelle...
  14. Tusen takk for svar! Har begynt letingen etter et kamera med lignende spesifikasjoner som du nevner - i tillegg kommer jeg til å bruke to Go Pro (Outdoor edition)..
  15. Se der ja, da får det blir med en den andre planen i stedet. Takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.