Gå til innhold
  • Bli medlem

tjomsi

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av tjomsi

  1. Takk for gode svar! Jeg trenger ikke å ha lokket på når jeg heller, men hvis lokket sitter godt går koketiden noe ned. Jeg skal i hovedsak koke vann for 2 personer i teltet så det er derfor jeg hadde sett for meg en kjele på 3 liter eller mer. Foreløpig er jeg fristet til å kjøpe bålkjelen på 4 liter, eneste ulempen jeg ser er at jeg må jobbe litt mer for å få mye snø oppi. CO produksjonen til etapower kjelene er jeg ikke så bekymret for da jeg smelter i ytterteltet uansett. All maten min på vinterturene krever kun kokende vann, så det blir aldri aktuelt å koke suppe, grøt eller gryterett i gryta, det tar jeg til sommeren i et eget grytesett!
  2. Hei! Jeg er på utkikk etter en kjele på 3-5 liter som skal utelukkende brukes til snøsmelting og vannkoking på lengre vinterturer med Omnifuel. Ideelt sett har gryta håndtak på siden, et lokk som sitter godt og helletut (har sett noe lignende på et bilde fra Sydpolen før, men finner ingenting som ligner). Jeg prøvde å søke på nansenkjelen, men fant fint lite, og ellers er kjelene til salgs for små og pinglete, samtidig som det å helle fra de er noe herk når du søler kokende vann på fingra og velter termosen i forteltet fordi holderen ikke "holder" mål. Håper noen av dere vet om en god kjele som kan brukes! Vekt(så lenge den ikke knuser brenneren) og pris spiller ingen rolle!
  3. men vet du/dere om noen som sender til Norge? De fleste store gjør nemlig ikke det pga tax.
  4. Hei, jeg håper dette er riktig sted å spørre om dette. Jeg har i det siste begynt å lete etter nettbutikker, særlig i USA, som sender til Svalbard, men jeg har ikke hatt noe hell så langt. Det er som kjent ingen moms på Svalbard så jeg ser ikke hvorfor de ikke skal kunne sende hit. Vet noen av dere om noen utenlandske butikker som gjør det? På forhånd takk
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.