Gå til innhold
  • Bli medlem

Bjanyg

Aktiv medlem
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Bjanyg

  1. Ville kjøpt en med comfort rundt -12 dersom du har tenkt å bruke den ca -5. Som sagt over her så er det mye lettere å ikke stramme helt til rundt hodet for å slippe ut evt overskudsvarme.
  2. Seriøse bud mottas. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=343032556
  3. Da var teltet i hus. Det var nok XXL som ikke hadde oppdatert informasjonen. Både vekt og mål stemmer veldig bra med barents.no. Stengene er merket BARENTS, men regner med det er Yunan-stenger.
  4. Ser også at pakkvolumet er mye forskjell. XXL: 20X42 Barents: 20x50
  5. Ser at xxl.no opererer med annen vekt på stengene til dette teltet enn det gjøres på hjemmesiden til Barents. Noen som vet om dette er skrivefeil eller eldre modell? Hvilke stenger er det i så fall? Xxl: Barents 640g Barents: Yunan 710g https://www.xxl.no/barents-outdoor-trollheimen-4-ultralight-telt-bla/p/1207729_1_Style https://barentsoutdoor.no/product/trollheimen-4-ultralight/
  6. Passer denne til Trangia X2? @Memento mori https://www.klevenjaktogfiske.no/kokeapparater-og-tilbehør/fje-p737937/primus-omnilite-ti-silencer
  7. Vurderer også denne til 1275,- nå. Noen som har erfaring med denne? https://barentsoutdoor.no/product/tana-summer/
  8. Noen som har prøvd denne sammen med quilt? Må ha nok bredde til å ligge på magen med kneet litt ut. https://www.halite.no/products/overbag-light?pr_prod_strat=use_description&pr_rec_id=172d2af30&pr_rec_pid=6842569949297&pr_ref_pid=4615788462193&pr_seq=uniform
  9. Har Revelation Long/Wide -12 ℃ Unisex Dunquilt som jeg bruker sammen med Therm-a-Rest Neoair Xtherm Max Vapor LW + skumunderlag. Dette har fungert supert til 3-sesonger, men lurer på om noen har gode tips til bruk av Quilt om vinteren? Sover dårlig i trang sovepose. Jeg har prøvd med Jerven Hunter, men ble ikke helt fornøyd med dette da den er veldig tett i stoffet. Vil en mer moderne "teppepose" kunne fungere utenpå underlag og quilt? Eventuelt forslag?
  10. Hvordan blir disse teltene ift kondens? Det er singelduk i begge ender.
  11. Jeg bruker pumpeposen til Thermarestunderlaget.
  12. Finner mye her om HS Ringstind SL 1-2, men lite om den nyere utgaven. Er dette blitt forbedret mye? Gode priser på XXL nå så vurderer dette teltet til lett sommerbruk.
  13. Takk for informasjon så langt. Hvor stor R-faktor bør en ha på underlaget dersom en skal sove rett på med quilt over og på sidene? 3-sesonger.
  14. Hva blir den store forskjellen mellom åpen dunpose (opp-ned) og quilt? Jeg sover dårligere med lukket pose.
  15. Noen som har forslag til mesh som kanskje kan passe til Allak 2? Originalen veier jo like mye som standard innertelt. Må vel gå an å få noe i mesh som er mye lettere?
  16. Hva taler for og imot de ulike variantene? 1 person sommer.
  17. @komfotur , fått prøvd dette i litt vind?
  18. Noen som har fått prøvd dette teltet som kan komme med litt erfaringer?
  19. Kanskje dette fra Fjellreven passer?
  20. Noen som vet om mesh innertelt som kan brukes sammen med og passer noenlunde med Helsport Ringstind Light eller Helsport Fjellheimen superlight 3?
  21. Prøver denne da. Takk for hjelp.
  22. Blir nok alt for vid denne. Hele trangiasettet går oppi denne gryta. Eller missforstår jeg dette? Passer den oppå der panna bruker å stå?
  23. Noen som har tips til større gryte/kjele som passer ned i Trangia 25? Har denne: http://www.outnorth.no/trangia/25-6-ul?gclid=Cj0KEQjw6O-9BRDjhYXH2bOb8Z4BEiQAWRdukyBf5dgxKem6MGCfWjTXa-druCPJ2nlQQ9-f0o2k24YaAuYQ8P8HAQ
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.