Gå til innhold
  • Bli medlem

Petter B

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Petter B

  1. Flere gode tips og opplysninger der Vet enda ikke når det passer best, men sannsynligheten er at det blir tidlig i sesongen. Om jeg vil ha godt fiske, hvor tidlig kan jeg reise?
  2. Heisann Tenker på å ta meg en luftetur i Femundsmarka til sommeren, men er litt i tvil på om jeg skal orke å dra dit i skoleferien. Regner med at det er stor tilstrømning av folk i denne tiden. Ikke det at jeg er folkesky, men når jeg går i fjellet er jo stillheten og de "tomme" viddene noe av det jeg søker. Er det områder eller tider på sommeren der en kan slippe unna det største trykket og føle at en virkelig er alene i fjellet?
  3. Blir snaskens å komme seg på tur med ungene nå. Alle kan bære sitt eget utstyr, så får heller far ta den tunge børa med telt, kokeutstyr og mat en stund til
  4. Takk for alle gode råd Har gjort det enkelt og bestilt en Deuter Fox 30 som min datter skal få mye glede av de neste årene! Siden den er justerbar fra 25 til 43cm har hun mye å gå på enda. Rygglengden hennes er nå 34cm og den skulle da være stor nok i flere år fra nå av.
  5. Heisann Jeg har en jente på 10 år som skal ha seg en ryggsekk til overnattingsturer i fjellet. Hun skal ikke bære mer enn sovepose, liggeunderlag og litt klær. Ser at Oslo Sportslager har noen sekker fra 30 til 50 ltr, men jeg er litt usikker på hvilken størrelse jeg skal velge. Hun trenger selvsagt ikke all verdens med plass til det hun skal bære, men innbiller meg at 30ltr blir litt snaut? Håper noen kan komme med innspill, så på forhånd takk Her link til nettsiden https://www.oslosportslager.no/produktkategori/barnesekker-3-2425.aspx
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.