Gå til innhold
  • Bli medlem

polar13

Passivt medlem
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

56 Good

Nylige profilbesøk

2 562 profilvisninger
  1. Som Erna sa så var det først og fremst ikke smitte, men hvis folk er uheldig å trenger assistanse, forstuet fot feks? Og hva med hvis turen går i en annen kommune?
  2. Så, tur med ski og pulk, overnatte i noen dager ved ett vann for å bedrive isfiske er ikke ett tema, eller?
  3. Ett spennende telt jeg holdt på å kjøpe, men jeg synes forteltet var alt for lite, så det gikk i retur. Er bortskjemt med GT modellene på Hilleberg sine telt og da blir dette i snaueste laget, dette er jo ett telt som er laget nesten utelukkende for å bruke på vinteren.
  4. Fantastisk flott, men synes responsen er dårlig blandt folk, poster vi filmene våre i feil forum?
  5. Tight fit sier du...Hmm. Er det meningen å bruke pipegjennomføringsrør eller skal man bruke uten? Jeg har Gstove med 12 cm gjennomføringsrør
  6. Jeg gleder meg veldig til å teste det ut. Hvordan er det med pipegjennomføringen med topphetta? Får du nedbør inn? Har dere testet vanlig primus inni Taigaen?
  7. Gikk på en teltsmell igjen 😝 Ja ja, får iallefall nok plass fremover 😂
  8. Har vært på en uke`s tur i Øve Pasvik Nasjonalpark, en kjempeflott tur der området viste seg fra sin beste side, holder på å redigere film fra turen akkurat nå. Desverre er det ikke alle som respekterer lover og regler når de ferdes i Nasjonalpark, felling av tørrfuru er forbudt og skal ikke forekomme, men noen har tydeligvis ikke lest eller satt seg godt nok inn i hva som gjelder. Jeg kom over en plass hvor det var felt ett slik tre, hvor de ikke har greid å brent opp alt, alt tyder på at det har ikke vært skånsom ferdsel i det hele tatt. Bryter jeg selv loven med å nyttiggjøre meg av restene og rydder opp i området sånn at andre ikke tror at slik fremferdsel er greit? Det var ett anseelig tre som var blitt hugget ned.. Jeg spurte SNO i Kirkenes i etterkant, de visste om at folk tok seg til rette, men når først skaden var skjedd så var det greit at det ble fjernet. Hva mener dere?
  9. Supert, skal høre med Nortent om de har en å avse. Hvis ikke så fant jeg en leverandør i Usa som har flere typer, blandt annet den med trekantform.
  10. Er det noen plasser i Norge man kan få kjøpt noe sånt som dette? (Stove jack) https://luxe-hiking-gear.com/products/tent-stove-jack Eventuelt forslag på hvordan jeg skal få en hel titanium pipe gjennom åpningen i toppen på en lavvo, jeg tror spirorør ikke kan brukes da jeg tror titaniumen vil gi etter når man prøver å skru fast spirorøret i den. Kan en sveisematte benyttes rundt pipen så man ikke smelter lavvoduken? Alle forslags mottaes med takk. Ovnen er forøvrig en Winnerwell X som selges hos Nortent.
  11. Har ligget ute i -9 på 900 posen. 600 har jeg så vidt begynt å bruke, tiltenkt som 3 sessongs. Har 300 også, anbefales til bruk over +5.
  12. Dere som har opplevd delaminering, bruker dere chairkit? Når mitt delaminerte så var det etter en liten periode med bruk av chairkit, mitt var kjøpt i 2012. Fikk ikke nytt, men Fjellsport var kule og ga meg en nice rabattkode.
  13. Sykt bra produsert, veldig inspirerende. Jeg ble din abbonent nr 20. Veldig flott å se på.
  14. Jeg har Kaitum 2 GT, Nallo 2 GT og Akto, jeg er 196 cm høy, og jeg kan gå god for alle disse 3 modellene. Kaitumen er suveren, skal jeg pirke på noe så er det kanskje lengden på 5 meter og vekt? 3,7 kg? Jeg holdt på velge Allak istedet for Nallo, men rykter sier at Allak kommer til neste år i en 3 mann versjon som er litt større.
  15. Joda, største ankepunktet er å sette dette opp alene i sterk vind. Har lest om de som har fått det til å sette opp alt i en smell, men hvis du skal holde på med å sette på ytterteltet hver gang du slår leir, velbekomme sier jeg bare.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.