Gå til innhold
  • Bli medlem

Hvard

Aktiv medlem
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hvard

  1. Må også si meg enig i de som syntes denne debatten har tatt helt av, nå handler det om muslimenes plan om å ta over verden. Var morsomt å krangle med rasister en stund, men nå begynner det å bli kjedelig. Detter jo tross alt et FJELLFORUM, ikke Forum Mot Islamisering.
  2. Se på oversikten over totale innbyggertall om 60 år, så finner du ut at de regner mellom 7-8 million innbyggere i Norge. Jeg regner ikke med at den dobler seg, statistisk sentralbyråd gjør det. Du svarte heller ikke på spørsmålet mitt, hvordan kan 850 000 innvandrerer (første og andre genersjons) fra latin - Amerika, Asia og Afrika, av en total befolkning mellom 7-8 millioner, bli til 40% muslimer i Norge? Det er jeg VELDIG interessert i å høre, helst uten bortforklaringer av de mer tvilsomme sortene....
  3. Som sagt er saudi - arabia et galt land. Men du kan godt svare på hvorfor du skrev 40% muslimer om 60 år, når artikkelen ikke sa det i det hele tatt? Eller er det for vanskelig å innrømme at du tok feil?
  4. Du tar helt feil. SSB sier at den totale innvandrerbefolkningen ( Første og andre- generasjons innvandrere) vil være mellom 1-2 millioner om 60 år. Da vil den totale befolkningen sannsynligvis være mellom 7-8+ millioner. Hvis innvandrerbefolkningen blir ca. 1.5 millioner, vil 850 000 av dem være fra Latin - Amerika, Tyrkia , Asia og Afrika. Det er tre kontinenter. Hvordan du får 850 000 fra TRE kontinenter, av en total befolkning mellom 7-8 millioner, til å bli til 40% muslimer, er utenfor min fatteevne... Det finnes tre typer løgner: løgner, forbanna løgner og statistikk. Dette viser hvordan folk som bare leser overskriftene på statistikker ( som var "innvandrerbefolkningen mellom 1 og 2 millioner i 2060", kan endre det til "40 % muslimer i 2060". Er du dum, eller bare jævla sleip?
  5. Der unngikk du problemstillingen til Yopa på en elegant måte.....
  6. Er enig i at Saudi - Arabia har en forferdelig politikk. Kanskje USA burde invadere det landet for å "befri" innbyggerne fra kongefamilien? Men USA støtter Saudi - Arabia med penger og våpen, så lenge Saudi - Arabie gir USA billig olje... Er det rart man hater det landet? Kom visst litt ute av sammenhengen her. Skal jeg sette meg inn i mentaliteten til muslimer? Hvilke muslimer da, sunni, shia, eller de mange andre delene av Islam jeg ikke kan navnet på? De fra Marokko, Algerie, Indonesia, Kina, Egypt, Bosnia, India, Georgia, Ghana, Somalia, Pakistan, Sudan, Malaysia, Brunei, eller kanskje fra Yemen? Og du sier at Islam er et apartheid i praksis? Den var original! Hvis du sier at det står i Koranen, så kan jeg finne de samme setningene i Bibelen (om ikke verre). Hvis du mente muslimske land, vennligst spesifer. Og la meg minne deg på at det er ikke bare muslimske land som har apartheid, sør - afrikanerne slutta med det for bare 10 år siden, og israel har også egne veier for palestinere og israelere. Ikke at det gjør saken noe bedre, men slutt å se verden i svart-hvitt.
  7. Helt enig. Jeg vil gjerne også høre dette svaret!
  8. Utrolig. Dere slipper aldri opp for argumenter. Jeg kjenner en som kjenner en som kjenner en fyr som spiste på en kebab-sjappe, og fikk et rotteben i halsen og døde. Har faktisk hørt den historien av en. Sier ikke at kebab-sjappene er de mest hygeniske stedene å spise i, men tror nok frykten for de føle muslimene har blåst opp den siden veldig mye. Jeg har spist på endel resturanter/kafeer langs veiene rundt om i landet, og tro meg, hygiene var noe mange ikke hadde hørt om. Kanskje på tide å droppe "kebab - argumentet" som en grunn til å utestenge innvandrere(muslimer) fra naturen, og heller begynne på nye argumenter? Jeg kan hjelpe deg litt, hva med faren for terror-aksjoner på Dovrefjell!
  9. Bra sagt. Men seriøst: bønnerom på fjellstua? Dette var et lavmål, tom. Men som alltid, når sånne som deg ( du vet nok hva jeg mener) slipper opp for seriøse argumenter ( noe dere har en tendens til å gjøre veldig fort), kommer de litt mindre intelligente fram... Tom, sjekk http://spaces.msn.com/hvard88/ Her finner du en utrolig bra og hysterisk morsom blogg, og du får enda flere fordommer mot meg du ka bruke i innleggene dine.
  10. Dette her har virkelig utvikla seg fra en debatt om få innvandrere i fjellet til en debatt hvor poenget er å være mest mulig sarkastisk/ vise hvor smart man er. Endelig en debatt jeg kan like .
  11. Til Alek: Glemte å nevne kebab-sjappene da jeg ramsa opp feilene med innvandrerne ( ops, mente muslimer). Går du tom for argumenter mot innvandrere(muslimer), så er kebaben en sikker vinner. Du spiser det sikkert selv, syntes vel det tilogmed det er godt, men du vet at de putter smugler-, kattekjøtt og rotter oppi der! Må få nevne at i en storkontroll høsten 2005, ble mange luksuk/gourmet - resturanter ( drevet av "nordmenn") stengt for ekstremt uhygeniske forhold. Eller den Peppes - resturanten i forrige uke, som hadde søppel og rottegift under setene.... Gjør en "nordmann" noe galt er han en kriminell. Ingen reagerer. Gjør en innvandrer det samme, er det fritt fram for Frp - erne. Satt på spissen: det er blitt ulovlig for innvandrere å begå lovbrudd ( skjønte dere den ).
  12. Hvorfor det? Syntes det er hyggelig med meningsutvekslinger på lørdagkveldene, særlig når man får anledning til å lufte synspunktene sine. Mine innlegg er stort sett rettet mot deg, så det oppmerksomheten er ikke den største drivkraften her i huset. Skjønte faktiske ikke hva du mener med at jeg er disvkalifisert?
  13. Hva smaker den i oslo da? Nå kommer du vel med et sarkastisk og selvsikkert innlegg, hvor du framhever at "innvandrere " (unnskyld, mente muslimer) står for alle voldttekter, alle forbrytelsene, og at de styrer Groruddalen med gjengene sine. Jeg bor selv i groruddalen, har faktisk aldri hatt mer problemer med muslimer, som du kaller dem, enn jeg har med etniske nordmenn. Naivt å tro at det ikke finnes problemer med "dem", men ikke mer enn det gjør med alle grupper ( og da særlig den etnisk norske/hvite gruppen). Kan du prøve å komme med et svar på innlegget, istedt for å bare være sarkastisk?
  14. Tror Tom bare liker å provosere/komme med litt spesielle meninger for å få oppmerksomhet. Du er flink i å være en drittsekk i innleggene dine, og du får den oppmerksomheten du ønsker deg. Gratulerer!
  15. Er det ikke litt barnslig å hele tiden skulle kommentere personene som skriver, istedet for å kommentere argumentene deres. ( ser ironien i at jeg gjør det samme her )
  16. Det skal jeg gjøre. Du har aldri møtt en innvandrer i fjellet ( det kan jeg garantere deg at du har gjort, men siden du mener "muslimer" så er det mer usikkert), men allikevel vet du at de vil ødelegge om de kommer ut i naturen? Det er som når barn sier: jeg liker ikke maten selv om jeg ikke har smakt på den". Du er ikke så smart som du utgir deg for å være. Og værsåsnill, ikke skriv et innlegg tilbake hvor du sier " du er ikke så smart som du utgir deg for å være heller!"... Vær litt voksen.
  17. Utrolig at dere snur problemstillinga helt på hodet! Det er dere som generaliserer, ved å si at " innvandrere" ikke hører hjemme i den norske naturen. Det hadde hjulpet om dere kunne definere litt hva dere mener, er innvandrere som har innvandra men har norsk statsborgerskap? De som ikke har norsk statsborgerskap? De som er muslimer, noe folk i store deler av verden er? Hvorfor ikke gjøre det lettere, å bare si "pakkisene". Da forstår alle hva dere mener.
  18. Litt rart Tom, du er så skråsikker på at muslimene/innvandrerne vil ødelegge fjellet, på samme måten du mener at de ødelegger resten av landet, selv om du aldri har sett en "muslim/innvandrer" på fjellet.... Kanskje du burde begynne som spåkone, du har jo svaret på alt! Og hvis du ser en "europeisklignende" mann, som er en muslim fra Bosnia eller en bolivianer som ser europeisk ut, blir nasjonalist - følelsen din ødelagt da? Eller gjelder det bare " de andre" , de som ser utenlandske ut?
  19. Til sonyx: hadde vært fint med litt fakta, helst fra noen seriøse organisasjoner, som kan underbygge dine påstander. Har hørt altfor mange ganger av idioter: innvanndrere/muslimer står for 110% av kriminaliteten i norge, innvandrere/muslimer vil bli en majoritet om 10år, innvandrere er skylden i alt som er galt......
  20. Det er ikke antall innlegg det kommer ann på, men kvaliteten. Skjønte ikke hva du mente med " ræl i stil", er vel for venstreradikal, men du scorer null på kvalitet og 10 på antall. Ingen god kombinasjon...
  21. Har lest gjennom store deler av debatten nå, jeg så linken i dagbladet.no i dag. Lurer faktisk på hva denne debatten handler om, er den en debatt hvor nasjonalistiske menn, som åpenbart holder til på høyresiden i norsk politikk, skal fortelle alle hvor feil det er med muslimer? Er det en debatt hvor en haug med rasister [ " jeg har ikke noe imot innvandrere, bare de holder seg unna meg] skal prate dritt om "innvandrerne" som slår seg ned i "gettoen" i oslo øst, og ødelegger den vakre norske kulturen som eksisterte der fra før av? Eller er det rett og slett en debatt hvor rasister/nasjonalister/idioter skal fortelle alle at de ikke liker innvandrere på fjellet, fordi da blir den særnorske, ekte, romantiske fjellfølelsen ødelagt når Ali og Estaban kommer gående? Men altså, siden det er "innvandrere" (eller muslimer, som de også er kjent for) dere vil utelukke fra naturen, så er jeg aldeles enig. Jeg er dritt lei av å møte svensker, dansker og de jævla amerikanerne når jeg er på tur i den vakre, norske naturen. Hvorfor? Fordi svensker er som kjent dumme, de kommer derfor til å ødelegge for oss andre. Jeg liker ikke danskene fordi vi tidligere var under dansk styre, og fordi jeg forstår ikke hva de sier. Og jeg liker aldeles ikke amerikanerne, fordi de er en gjeng med arrogante, selvhøytidlige imperalister, som aller helst ønsker å styre verden som de vil. Men de verste jeg vet er tyskerne, fordi de tidligere var nazier, og fordi de kjører så sakte i bobilene sine og fisker fjordene tomme hver gang de er her. Disse argumentene holder samme kvalitet som de andre jeg har lest i denne debatten. Utrolig for trangsynte folk kan være, og hvis noen kaller dem idioter blir de beskyldt for å være kommunister/venstreradikale med en gang. Som om det skulle være gærent. Jeg driter i om han som går bak meg på ski er inder eller peruvianer, bare han ikke er en drittsekk som tror han eier hele løypa.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.