Gå til innhold
  • Bli medlem

sonyx

Aktiv medlem
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om sonyx

  1. Spørs vel om de ikke overgås av våre politikere som har åpnet for masseinnvandringen. Om 50 år heter Norge sannsynligvis Norvegistan, og i leksikon vil du kunne lese om folkemordet på den etnisk norske befolkningen som ble startet av våre rikspolitikere omkring 1990 og avsluttet av den muslimske majoriteten rundt 2040.
  2. Nei, det er forskjell på Koranen og Hadithene. Ikke det? Sahih Muslim, Book 19: Chapter 9: PERMISSIBILITY OF KILLING WOMEN AND CHILDREN IN THE NIGHT RAIDS Book 019, Number 4321: It is reported on the authority of Sa'b b. Jaththama that the Prophet of Allah (may peace be upon him), when asked about the women and children of the polytheists being killed during the night raid, said: They are from them. Book 019, Number 4322: It is narrated by Sa'b b. Jaththama that he said (to the Holy Prophet): Messenger of Allah, we kill the children of the polytheists during the night raids. He said: They are from them. Book 019, Number 4323: Sa'b b. Jaththama has narrated that the Prophet (may peace be upon him) asked: What about the children of polytheists killed by the cavalry during the night raid? He said: They are from them. Du leter sannsynligvis etter ordet "indre kamp", klassisk bortforklaring.
  3. Jeg er klar over at selvmordsbombing ikke er brukt i Koranen, hvor sa jeg at det stod der? Men en av Hadithene tillater eksplisitt drap på sivile. Ellers inneholder Koranen flere hundre oppfordringer til drap og vold mot vantro, feks sure 9:5. Sure 9:29 forteller blant annet at kristne og jøder skal undertrykkes. Religion og religion. En ekstremt totalitær, voldelig og undertrykkende religion isåfall. Jeg vil heller sammenligne denne troen med en voldelig utgave av scientologien.
  4. Nettopp selvmordsbombinger er jo et muslimsk fenomen. Selvmordsbombere blir ifølge muslimsk tro belønnet med Paradis og 72 jomfruer. Kan du vise til eksempler på ikke-muslimer som har sprengt seg selv og sivile i lufta de siste årene? Jeg har frekventert områdene som har høyest andel muslimer i Norge for å si det sånn. Flere lands etterretningstjenster har iallfall fremhevet Storbritannia som et land med mye islamister.
  5. Du har tydeligvis allerede glemt London-bombingene i fjor, så la meg rekapitulere: Flere pakistanske muslimske annen-generasjonsinnvandrere sprengte over 50 sivilie engelskmenn i lufta i flere koordinerte selvmordsaksjoner. Om det hadde med høy arbeidsledighet og små muligheter for videreutdanning å gjøre, hvorfor skjer da ikke det samme i Finnmark? Flere kommuner i Finnmark har godt over 50% arbeidsledighet. Og hvorfor skrek ungdommen i de franske banlieu'ene "Allah Uh Akhbar" mens de satte biler i brann? Joda, dette er nok en klassiker. IRA er jo også terrorister! Det er imidlertid en vesentlig forskjell her - IRA og ETA sprenger ikke sivile i lufta. IRA la om taktikken etter at de ved en feiltagelse bombet 7 kongelige hester på begynnelsen av 80-tallet, så nå for tiden tipser IRA og ETA på forhånd hvor bombene er plassert for å unngå tap av menneskeliv. Riktignok er ikke alle muslimer er terrorister, men de fleste terrorister er muslimer. Det stemmer.
  6. Kjære vene, definisjonen av rasisme er ifølge Bokmålsordboka følgende: ras|is'me -n (fra eng.) menneskesyn, politikk el. sett av holdninger som bygger på den oppfatning at visse raser er andre raser overlegne, rasefordommer. http://www.dokpro.uio.no/perl/ordboksoek/ordbok.cgi?OPP=rasisme&bokmaal=S%F8k+i+Bokm%E5lsordboka&ordbok=bokmaal&alfabet=n&renset=j Punktum. Du kaller videre Henrik Lunde for en rasismeforsker, sannheten er at han er en ravende gal fascist. Ved å bruke Henrik Lunde som alibi viser du bare hvor landt ute på vidda du er i en slik debatt. Henrik Lunde har som enkelte andre venstreekstreme en interesse av å utvide rasismebegrepet til noe langt mer enn hva det egentlig er, og han har fått passet sitt påskrevet av blant annet forfatteren Walid al-Kubaisi i følgende meget lesverdige kronikk: http://honestthinking.org/no/pub/KK.2005.09.03.WAK.Revejegerne.htm Utdrag: " Den antirasistiske bevegelsen har ikke respekt og støtte blant befolkningen lenger. Grunnen til dette, er denne antirasistiske eliten som med tiden fikk nesten fascistiske trekk som folk tar avstand fra på lik linje som de tar avstand fra rasisme. "
  7. Velvel, la oss se hvordan Migrationwatch i UK så på situasjonen i en rapport for et par uker siden ifølge The Times: http://www.timesonline.co.uk/article/0,,2-1970733,00.html Migrationwatch, the immigration think-tank that produced the report, said strict limits should be imposed on arranged marriages with a partner from overseas. It claims the birth trend is increasing segregation, and blames Pakistani and Bangladeshi communities for “chain migration”. It said this was “intensifying the formation of ghettos and setting back integration”. “The very high rates of immigration in recent years are creating areas in which children with two UK-born parents are in a minority. This poses serious difficulties for effective integration as there will increasingly be no core culture with which to integrate."
  8. Jeg vet ikke om du har hørt om de muslimske opptøyene i en rekke franske byer i høst. Stort sett tredjegenerasjons muslimske innvandrere stod bak, og det er bare den spede starten på hvilket helvete Frankrike vil gjennomgå inntil landet er islamisert og ødelagt. England er segregert og muslimene er ikke integrert i samfunnet i det hele tatt, du farer dessverre kun med tøv, derimot har det vært fremme i nyhetene at endel byer er totalt endret som følge av indisk og pakistansk innvandring.
  9. Vel, trådstarter er ikke den eneste innvandrer som har blitt overrasket over visse nordmenns forakt for egen kulturarv.
  10. Hvor har jeg kritisert Hvite, sorte, gule, katolikker, protestanter, hinduer og budhister? Jeg har snakket om muslimer hele tiden. Det er ikke tilstrekkelig å følge lover og regler og kalle dem integrert når de har et til de grader avvikende syn på likestilling, demokrati og religiøse dogmer i forhold til landets øvrige befolkning. Vel, jeg er den første til å beklage at ikke visse andre også strøk med. Den svenske Säpo-sjefen uttalte for 4 dager siden at de var muslimer, det samme har tusenvis av aviser over hele verden gjort helt siden bombeaksjonene, du må ha røyket noe veldig rart i kveld som forsøker å hevde at hele verdenspressen har lurt oss opp i stry. Sannheten er at tre av dem var pakistanske muslimer, tilsynelatende "velintegrerte" pakistanske annegenerasjonsinnvandrere bosatt i London. Du er blitt hjernevasket av imamene dine. Et annet interessant spørsmål jo også hvorfor du kaller deg Gaute når du er muslim? Jeg kan trøste deg med at de fleste i London ikke liker muslimer i det hele tatt, omtrent like lite som imamene i moskeen din liker vantro. Neida, de er gode bokstavtro muslimer. De følger kun profetens eksempel og Koranens evige ufeilbarlige ord. Tvertimot er du selv er en dårlig muslim. Du har ikke rette opp noen faktafeil i det hele tatt, beklager.
  11. Jøss, her var det mye naive folk, ikke rart dette landet går til helvete på første klasse. Muslimer er umulig å integrere, vis meg et vest-europeisk land som har lykkes med det. Det vil du ikke finne, du vil imidlertid se at i Frankrike har muslimene startet opprør i en rekke byer, i England har pakistanere gjennomført bombeaksjoner mot sivile (London-bombene), i Nederland ser vi "white-flight" pga muslimer til blant annet Norge. Muslimsk innvandring er i ferd med å ødelegge de svært få demokratiene som finnes i verden i ekspressfart, det er derfor ganske ufattelig å se i hvor liten grad endel personer her inne er i stand til å kjempe for fortsatt frihet, trygghet og demokrati for kommende generasjoner.
  12. Fredelig og fredelig, Islam den mest krigerske religion: http://www.jp.dk/login?url=indland/artikel:aid=3255368 Nei. Det angår meg at rasist-muslimer voldtar, raner og truer norske barn og ungdommer som takk for at de har fått opphold i landet.
  13. Det er flott du har sunne interesser, jeg ønsker at landet skal forbli trygt og godt for kommende generasjoner. Min kritikk retter seg for ordens skyld ikke mot innvandrere generelt, men mot islam og muslimer. Det er feks sannsynligvis liten fare for at en tamil skal robbe selvbetjeningshyttene våre, tamiler på tur er siviliserte.
  14. Vel, at du lar barna dine vokse opp blant muslimer i Oslo øst sier jo endel om din uvitenhet evt. manglende omtanke for dine barn, jeg velger å tro det kun er uvitenhet. Jeg vil anbefale deg et utdrag fra Lars Olsens "Det delte Danmark". Han skriver om sitt eget barn, Pernille og hennes oppvekst i en bydel med mange muslimer. Barna dine vokser sannsynligvis opp under lignende forhold selv om de forsøker å unngå å si det høyt. http://nyhederne.tv2.dk/baggrund/article.php?id=2151959
  15. Problemet som du vil oppdage når du møter en muslim er at de ikke respekterer deg, uansett hvor mye du som naiv tulling forsøker å respektere dem så vil de rappe proviant fra selvbetjeningshyttene over en lav sko. Koranen gir lovene, og koranen står langt over norsk lov for enhver muslim, hvilket forklarer mye av kriminaliteten.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.