Gå til innhold
  • Bli medlem

Varg92

Aktiv medlem
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Varg92

  1. @sofasliter Riktig. Da venter jeg til mandag med å kjøpe aquasure. jeg stiller et spørsmål til jeg I videoene jeg følger viser han kun at han påfører lim på innsiden av tubene, på skjøtene. Min tanke var å påføre lim på følgende punkter. Slik du har gjort?
  2. @sofasliter Hei igjen. To kjappe spørsmål. - Hvor mange tuber aquasure brukte du? - kjenner du til dette produktet? Hvis det duger kan jeg få kjøpt dette i dag https://www.jernia.no/oppussing-og-vedlikehold/maling-og-oppussing/fug,-lim-og-sparkel/lim/casco-lim-rubberfix-50ml/p/58017407?channable=02fcb6696400353830313734303772&gclid=Cj0KCQiA2NaNBhDvARIsAEw55hhAbD1ENCvKPizDCGZ00IqIFra4A5qmgTFtJ8sqV_6EE7HWoN8W_FIaAuDhEALw_wcB
  3. @sofasliter Perfekt. Bor i Oslo.
  4. @sofasliter Takk! Dette er en Skeena. Prøvd å være veldig presis med sveisingen. Har ikke begynt med lim enda. Innser at jeg må begynne med det nå før det blir vanskelig å komme til. Hvor kjøpte du dette limet? Og har du noen tips til hvordan man påfører limet. Har du gått over med det på alle steder du har sveiset?
  5. Ser veldig bra ut. Gleder meg til min er klar. Prøver å ta to tuber per helg
  6. Jeg har bestilt meg et jern nå
  7. Kr 3000 inkludert alt. DIY Packraft Kit: Skeena Internal Length: 140 cm / 55" Color: Red Floor Material: 450 GSM Airtight Zipper?: No Zipper
  8. Jeg har ikke bestilt med spray deck. Holder du til i oslo? Er du i så fall interessert i å leie den ut? Det blir nok første og siste gang jeg benytter meg av et slikt verktøy.
  9. Hei. Har akkurat fått min Skeena fra https://www.diypackraft.com/diy-packraft. Har noen forslag til jern jeg kan kjøpe? Noen erfaring med dette? https://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=1660&gclid=Cj0KCQjwub-HBhCyARIsAPctr7zlCdqizb8khKGE456BmdRe8jokdqyesgZoMuIWxAH-GQPlVgVMH0EaAsTUEALw_wcB
  10. Vi har en ally, så jeg tenkte at det var greit å vente med å sette den sammen til vi hadde kommet til Rogen. Men det får vi se på. Takk for hjelpen. Nå gleder jeg meg
  11. når vi har vært i Revsjøen og styggssjøen sier du man padler ned til Reva de neste dagene. I følge tegningen padler man vel nedover mot røa og ikke tilbake? Er det ritktig?
  12. Takk for utfyllende innlegg. Vi reiser tidlig Søndag morgen. Kommer til å bli knall. Får vi kjøpt dette kartet der oppe? Tusen takk for fin rute, borgern. Vi kommer til å følge den. Høres ut som om det er smart å gå til Rogen fra Kjærringssjøen.
  13. Da går vi nok for den turen fra Kjerringsjøen. Burde vi klare den turen på 6 dager? Går det fint å parkere bilen der?
  14. Dette hørtes ikke så bra ut. Er det noen av dere som har en bedre rute? Utgangspunktet vårt er Elgå. Vi skal være borte i 7 dager +-. Padling og fiske står høyest på lista.
  15. Driver å planlegger tur til Femundsmarka. Har sett meg ut Røabrygga som utgangspunkt. Deretter padle Røa inn, og så bevege meg oppover mot nordøst og innover i nasjonalparken. Har dere noen gode tips om steder som er verdt et besøk?
  16. Hei! Vi er fire kamerater som ønsker å dra på en kanotur til Femunden/Femundsmarka denne sommeren. Vi er relativt urutinerte så vi lurer på om dere har noen tips til hvor vi kan padle? Vi ser for oss en del fisking, og mye kano. Ikke alt for mye gåing med bæring/trilling av kano men litt går greit, og vi bærer mer enn gjerne for å komme oss lenger inn til de ekstra gode naturopplevelsene. Per nå ser vi for oss å starte i nordenden ved Synnervikamfor så å ta oss innover i femundsmarka. Hvordan er padleforholdene for nybegynnere her? Forøvrig har vi en ally-kano men må leie en til og den planlegger vi å leie på Langen. På forhånd takk for svar!
  17. Hei. Vi er fire gutter som har planlagt en ukestur til Femunden den 20. Vi bor i Oslo. Vi har ikke stor nok bil til fire store sekker pluss en alley-kano så vi må ta tog og buss. Vi er også nødt til å leie en kano til. Det vi lurte på er om noen der ute har noen turforslag til oss. Det vi har sett for oss er padling, litt bæring av kano, mye fiske, og kanskje litt gåing i fjell. Vi tar med to tomannstelt. Vi har ikke planlagt å leie noe hytte. Siden vi skal leie kano må vi nok ende opp der vi startet. Gleder meg veldig til å reise og håper noen har noen gode forslag. Har aldri vært der selv, men har hørt mye pent om stedet.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.