Jump to content

Varg92

Aktiv medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

About Varg92

Recent Profile Visitors

404 profile views

Varg92's Achievements

 1. Jeg har bestilt meg et jern nå
 2. Kr 3000 inkludert alt. DIY Packraft Kit: Skeena Internal Length: 140 cm / 55" Color: Red Floor Material: 450 GSM Airtight Zipper?: No Zipper
 3. Jeg har ikke bestilt med spray deck. Holder du til i oslo? Er du i så fall interessert i å leie den ut? Det blir nok første og siste gang jeg benytter meg av et slikt verktøy.
 4. Hei. Har akkurat fått min Skeena fra https://www.diypackraft.com/diy-packraft. Har noen forslag til jern jeg kan kjøpe? Noen erfaring med dette? https://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=1660&gclid=Cj0KCQjwub-HBhCyARIsAPctr7zlCdqizb8khKGE456BmdRe8jokdqyesgZoMuIWxAH-GQPlVgVMH0EaAsTUEALw_wcB
 5. Vi har en ally, så jeg tenkte at det var greit å vente med å sette den sammen til vi hadde kommet til Rogen. Men det får vi se på. Takk for hjelpen. Nå gleder jeg meg
 6. når vi har vært i Revsjøen og styggssjøen sier du man padler ned til Reva de neste dagene. I følge tegningen padler man vel nedover mot røa og ikke tilbake? Er det ritktig?
 7. Takk for utfyllende innlegg. Vi reiser tidlig Søndag morgen. Kommer til å bli knall. Får vi kjøpt dette kartet der oppe? Tusen takk for fin rute, borgern. Vi kommer til å følge den. Høres ut som om det er smart å gå til Rogen fra Kjærringssjøen.
 8. Da går vi nok for den turen fra Kjerringsjøen. Burde vi klare den turen på 6 dager? Går det fint å parkere bilen der?
 9. Dette hørtes ikke så bra ut. Er det noen av dere som har en bedre rute? Utgangspunktet vårt er Elgå. Vi skal være borte i 7 dager +-. Padling og fiske står høyest på lista.
 10. Driver å planlegger tur til Femundsmarka. Har sett meg ut Røabrygga som utgangspunkt. Deretter padle Røa inn, og så bevege meg oppover mot nordøst og innover i nasjonalparken. Har dere noen gode tips om steder som er verdt et besøk?
 11. Hei! Vi er fire kamerater som ønsker å dra på en kanotur til Femunden/Femundsmarka denne sommeren. Vi er relativt urutinerte så vi lurer på om dere har noen tips til hvor vi kan padle? Vi ser for oss en del fisking, og mye kano. Ikke alt for mye gåing med bæring/trilling av kano men litt går greit, og vi bærer mer enn gjerne for å komme oss lenger inn til de ekstra gode naturopplevelsene. Per nå ser vi for oss å starte i nordenden ved Synnervikamfor så å ta oss innover i femundsmarka. Hvordan er padleforholdene for nybegynnere her? Forøvrig har vi en ally-kano men må leie en til og den planlegger vi å leie på Langen. På forhånd takk for svar!
 12. Hei. Vi er fire gutter som har planlagt en ukestur til Femunden den 20. Vi bor i Oslo. Vi har ikke stor nok bil til fire store sekker pluss en alley-kano så vi må ta tog og buss. Vi er også nødt til å leie en kano til. Det vi lurte på er om noen der ute har noen turforslag til oss. Det vi har sett for oss er padling, litt bæring av kano, mye fiske, og kanskje litt gåing i fjell. Vi tar med to tomannstelt. Vi har ikke planlagt å leie noe hytte. Siden vi skal leie kano må vi nok ende opp der vi startet. Gleder meg veldig til å reise og håper noen har noen gode forslag. Har aldri vært der selv, men har hørt mye pent om stedet.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy