Jump to content

Vilde

Aktiv medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Vilde

 1. Kan ikke si så mye om turen og dagsetappene, siden jeg ikke selv har gått der. Men når jeg går lange turer i fjellet (5-7 timer) pleier jeg å beregne 3 km/t i normalt terreng.

  Åtte dager med lange gåturer kan bli slitsomt når du ikke er vant til det, så jeg ville kanskje vurdert å legge inn en hviledag. Du kan jo se an formen etter hvert, og legge en inn der det passer deg best.

 2. Tusen takk for mange fine forslag! Ruta vår blir som følger: Mysuseter - Eldåbu - Bjørnhollia - Rondvassbu - kanskje en topptur (Veslesmeden og Storesmeden hørtes veldig fristende ut!) - Mysuseter. Nå gleder vi oss masse, og håper på fint vær :)

  Vet du forresten hvordan det er å parkere på Mysuseter? Er det god plass, og bør vi ringe på forhånd?

 3. Hei! Jeg og kjæresten min (begge 19 år) har planer om å gå fra hytte til hytte neste uke. Vi satser på å gå tre eller fire dager, enten i Jotunheimen eller Rondane. Vi kommer med bil, så vi må derfor ende opp på et sted der vi kan komme oss tilbake til bilen (f.eks. med buss). Turen bør bestå av flest mulig selvbetjente hytter, da vi prøver å holde kostnadene nede :)

  Vi er begge i normalt god form, og vant til å gå i fjellet.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy