Gå til innhold
  • Bli medlem

rstange

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av rstange

  1. Takk for gode svar ! Har hørt før at Balvannet kan være ganske lumsk, så det blir jo selvfølgelig veldig væravhengig å ta den ruten. Sikkerhet først.. Hvor lang tid bruker du på å gå mellom Balvannet og Mavas?
  2. Takk for svar. tberg4: Tror du det er mulig å flyte kanoen i noen av elvene? Ser ut som det blir litt størrelse (iallefall bredden) den siste kilometeren? Hvor lang tid bruker du til fots over til Mavas? Kjell Iver: Med de dagene vi har tilgjengelige så blir det litt knapt med tid til det dessverre, alternativet blir Lomi og ett stykke inn i Sverige også padle tilbake samme vei, men vi tenkte for å få "ny" utsikt hele turen.
  3. Hei, Er det noen som har erfaringer å dele om padling fra Sulis og inn i Sverige? Har tilgang på å låne forskjellige typer kano så lurer litt på terreng og bæring, vil det være mulig med plast/aluminium på ca. 38kg, eller er Ally det sikreste valget? Sitter med kartet og drodler. Er det mulig å komme seg fra Balvatnet til Mavas med kanoen? Ser at det i luftlinje er over 5km, men litt vanskelig å forutsi hvor tungt terrenget er og om det er mulig å slepe kanoen fra land gjennom noen av elvene der? Det vi tenkte var Balvatnet - Mavas - Miekak - Muorki - Lomi. Alternativt Lomi - Miekak og tilbake, men rundturen frister for å få "ny" utsikt hele turen. Noen som har tanker?
  4. Kan anbefale Primus Eta Power EF eller MF, står veldig stødig, er lette å ha med (tar litt plass) og har vindskjerm.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.