Jump to content

rstange

Aktiv medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

About rstange

 • Birthday 04/05/1990

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

505 profile views

rstange's Achievements

 1. Takk for gode svar ! Har hørt før at Balvannet kan være ganske lumsk, så det blir jo selvfølgelig veldig væravhengig å ta den ruten. Sikkerhet først.. Hvor lang tid bruker du på å gå mellom Balvannet og Mavas?
 2. Takk for svar. tberg4: Tror du det er mulig å flyte kanoen i noen av elvene? Ser ut som det blir litt størrelse (iallefall bredden) den siste kilometeren? Hvor lang tid bruker du til fots over til Mavas? Kjell Iver: Med de dagene vi har tilgjengelige så blir det litt knapt med tid til det dessverre, alternativet blir Lomi og ett stykke inn i Sverige også padle tilbake samme vei, men vi tenkte for å få "ny" utsikt hele turen.
 3. Hei, Er det noen som har erfaringer å dele om padling fra Sulis og inn i Sverige? Har tilgang på å låne forskjellige typer kano så lurer litt på terreng og bæring, vil det være mulig med plast/aluminium på ca. 38kg, eller er Ally det sikreste valget? Sitter med kartet og drodler. Er det mulig å komme seg fra Balvatnet til Mavas med kanoen? Ser at det i luftlinje er over 5km, men litt vanskelig å forutsi hvor tungt terrenget er og om det er mulig å slepe kanoen fra land gjennom noen av elvene der? Det vi tenkte var Balvatnet - Mavas - Miekak - Muorki - Lomi. Alternativt Lomi - Miekak og tilbake, men rundturen frister for å få "ny" utsikt hele turen. Noen som har tanker?
 4. Kan anbefale Primus Eta Power EF eller MF, står veldig stødig, er lette å ha med (tar litt plass) og har vindskjerm.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy