Gå til innhold
 • Bli medlem

Myrull

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har snakket med en veterinær i Alta og en i Kirkenes, og som dere sier, man trenger ikke test av rabiesvaksinen, blei slutt på det for over 3 år siden. Da blir det tur over Enare!!! Tusen takk for hjelpen! Moralen er å alltid ringe veterinær hvis du er i tvil om noe
 2. Er du helt sikker på det? Hvor står eventuelt dette??
 3. Den ble vaksinert ca den 28. mai. Vet at en del skal være i orden før du kan ta den inn igjen i Norge, men det var den eventuelle testingen av rabiesvaksinen jeg lurte mest på.
 4. Lurer på om jeg har gått på en smell... Jeg har rabiesvaksinert hunden min som jeg etter planen skal ha med over Enare i sommer. Men fikk nettopp høre at den må testes etter 4 mnd for p sjekke om den har nok antistoffer i blodet. Har vært inne på Evira sine sider, men finner ikke noe om det. Noen som vet? Gjelder dette for Finland også??
 5. Vi er 2 jenter som skal på en lengre padletur i blant annet Anarjohka, Lemmenjoki og over Enare til høsten. Kart på norsk side har vi og delvis over Lemmenjoki nasjonalpark. Men noen som vet hvor man kjøper kart over finsk side? Gjerne kart som ligner på den norske kartserien Nordeca som dekker store områder. Håper noen kan hjelpe!
 6. Myrull

  Hund til Alaska

  Jeg skal overta en valp av rasen Alaska Husky om et par ukers tid. Men til høsten (august) har jeg tenkt meg over til Alaska og mest sannsynlig bli der i 10 måneder. Så er veldig interessert i å høre om noen andre har erfaringer med å reise med hund til og fra Alaska og om det er noe velkjente problemer rundt dette? Jeg skal selvfølgelig chipmerke hunden og skaffe hundepass og ordne alle vaksiner og papirer som er nødvendige ifølge mattilsynet og veterinærer, men veldig kjekt hvis noen har gjort denne reisen tidligere og kan dele sine erfaringer. Skal forresten fly med Icelandair.
 7. Er det noen her på forumet som har gått denne ruta, eventuelt noen av etappene? Lurer nemlig på et par ting: - Hvordan er det i forhold til mygg? - Hvor tidlig kan man regne med at snøen har smelta, rundt slutten av juni kanskje? Setter stor pris på tips!
 8. Jeg prøver å få til en vandretur i Pasvik fra rundt 15. mai og et par ukers tid. Det jeg lurer på er om det er sannsynlig at snøen er forsvunnet og om man kan gå til fots eller om det er vel tidlig? Jeg var i Pasvik i 10 dager i starten av oktober i fjor og ble helt forelsket i området, så nå må jeg bare tilbake igjen
 9. Takk for mage hjelpende og raske svar! Tror jeg går for Nallo 2 da ja, virker som det er den beste løsningen med tanke på at det skal tåle en del vær.
 10. Jeg skal kjøpe meg mitt første telt og er litt usikker på valget Det jeg er på jakt etter er et 3-sesongs telt ettersom jeg har tilgang på et vintertelt. Teltet må være lett siden jeg skal bære det alene. Så det står mellom Hilleberg Anjan eller Nallo. Men selv om det ikke skal brukes om vinteren, må det tåle en del vind og vær ettersom det først og fremst skal brukes på høyfjellet. Så det jeg lurer på er om det er best å gå for Nallo siden duken går helt ned til bakken og det virker som et telt som tåler en del vær, eller om Anjan holder til mitt bruk? Noen tips og råd?
 11. Hei! Jeg går for tiden på folkehøyskole og har 3 måneders ferie når skolen slutter rundt 10 mai. Og jeg tenkte at nå er det på tide å begynne å planlegge en langtur til sommeren, for det har jeg virkelig lyst til! Men jeg er usikker på hvor turen skal gå. Hadde i utgangspunktet tenkt Nord-Norge fordi jeg trives kjempegodt her oppe og det er så mye vakker natur jeg har lyst til å oppleve, men så var det myggen da...Så jeg har bestemt meg for at jeg skal satse på Sør-Norge. Jeg er oppvokst i Oslo og har derfor vært litt på Hardangervidda, Jotunheimen og Rondane. Og dette er kjempeflotte
 12. Hei, har tenkt til å kjøpe meg Hilleberg Kaitum 3GT:) Men det er så utrolig dyrt i Norge, så vurdere derfor å kjøpe det fra Backcountry gear i USA. Men hvordan er det i forhold til toll og avgifter? Vil man mest sannsynlig måtte betale masse i tollavgifter, eller? Noen som vet? Eventuelt hvor man kan få dette for mindre enn 8 000 kr?
 13. Noen som har noen velutprøvde oppskrifter på turbrød som ligner mest mulig på vanlig brød, bare at det holder seg i minst 2 uker? Har sjekket ut oppskriften på Loganbrød, men tenkte meg et med mindre sukker i
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.