Gå til innhold
  • Bli medlem

Grensejægern

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Grensejægern

  1. Ja, vi hadde veldig greit med plass. 2 små barn riktignok, men vi hadde masse bagasje. Var dessverre veldig heldig med været så fikk ikke testet det sånn sett.
  2. Haha Vi er tilbake, med et helt telt. Det ble en natt på Hauklandstranda rett før de satte igang med teltforbud der. Om teltet: Jeg er veldig fornøyd. Det er veldig god plass, lett og sette opp, og jeg liker at man kan sove med bare innertelt (blir nesten som å sove under åpen himmel). Har egentlig ikke så mye å utsette. Jeg er ikke den som sover mest i telt, så jeg kan ikke si noe om det er bedre eller dårligere enn andre, men jeg er ihvertfall fornøyd. Har egentlig ingenting konkret jeg vil pirke på med.
  3. Det er kostnad da hovedsaklig. Vi kommer ikke til å telte voldsomt mye, jeg tipper maks en håndfull ganger per år. Da er det ikke viktig å ha det aller beste på markedet, tenker jeg. Jeg bestilte Limestone nå. Måtte ta en avgjørelse da det blir telting i lofotten allerede fra neste uke, så skal gi en tilbakemelding når jeg har testet det Takk for svar
  4. Hei. Skal sove litt i telt i sommer med kone og 2 små barn. Kommer ikke til å benytte teltet på de mest ekstreme turene, det har jeg et annet telt til. Finnes det noen gode og litt rimeligere alternativer til Bergans-teltet? Har siktet meg ut Marmot Limestone 4p, men har på følelsen av at jeg kan finne enda bedre enn dette. Noen med gode råd? :)
  5. Artig Så du mange dyr? Men hvordan fikk du padlet? Vet du om en rute som går til sunnmøre med flatere terreng?
  6. Takk for svar! Forstår at den vestligste delen er mer fjell og daler enn den lengst i øst, hvor vi starter. Kommer til å satse på å gå en del timer om dagen. Hvor mange timer gikk du hver dag?
  7. Heisann Jeg planlegger en lengre gåtur i Reinheimen. Begynte i utgangspunktet med ideen om å gå fra Lom hvor vi har hytte til et sted på Sunnmøre hvor jeg bor. har funnet ut at det er best å gå gjennom Reinheimen. Nå har jeg ikke all verdens tid, og har ca. en uke på turen. Da må jeg vel gå opp imot 4 mil om dagen eller noe slikt, så jeg ser på litt kortere alternativer. Noen som har gjort noe lignende? Og har forslag? Hvilken rute bør jeg/vi ta? Tenkte i utgangspunktet på å gå ned i Geiranger, men er usikker på terrenget mellom Reinheimen og Geiranger. Forslag og innspill tas i mot med takk! Skal også oppdatere tråden hvis det blir noe av den.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.