Gå til innhold
  • Bli medlem

Grensejægern

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grensejægern

  1. ingen87 skrev (1 time siden):

    Takk for tilbakemelding! Hadde dere grei plass (god plass får man vel neppe med fire stk i et 4-mannstelt)..? Og hadde dere noe "vær" på turen? :)

    Ja, vi hadde veldig greit med plass. 2 små barn riktignok, men vi hadde masse bagasje. Var dessverre veldig heldig med været så fikk ikke testet det sånn sett. 

    • Liker 1
  2. ingen87 skrev (48 minutter siden):

    Okei. Så sånn sett er det kanskje ikke et alternativ til Wiglo 4 (to voksne pluss to barn)? 


    Jeg har sett på det Klymit-teltet over, og så har jeg sett at Heldre Vidde (jallamerke?) kommer i 4 mannsutgave med lav vekt og god plass. Men kjenner ikke så godt til dette Heldre-merket så aner ikke om det er noe å satse på. Klymit lager i alle fall gode underlag, uten at det nødvendigvis betyr bra telt 😛 

    Er ganske nysgerrig på det Limestone-teltet som trådstarter ender opp med å kjøpe. Så håper han snart er tilbake fra Lofoten! At han ikke ligger på Bunesstranda med knekte teltstenger og sunnreven teltduk..

     

     

    Haha :D Vi er tilbake, med et helt telt. Det ble en natt på Hauklandstranda rett før de satte igang med teltforbud der. Om teltet: Jeg er veldig fornøyd. Det er veldig god plass, lett og sette opp, og jeg liker at man kan sove med bare innertelt (blir nesten som å sove under åpen himmel). Har egentlig ikke så mye å utsette. Jeg er ikke den som sover mest i telt, så jeg kan ikke si noe om det er bedre eller dårligere enn andre, men jeg er ihvertfall fornøyd. Har egentlig ingenting konkret jeg vil pirke på med. 

    20210622_134906.jpg

    20210622_135820.jpg

    20210622_135839(0).jpg

  3. Det er kostnad da hovedsaklig. Vi kommer ikke til å telte voldsomt mye, jeg tipper maks en håndfull ganger per år. Da er det ikke viktig å ha det aller beste på markedet, tenker jeg. Jeg bestilte Limestone nå. Måtte ta en avgjørelse da det blir telting i lofotten allerede fra neste uke, så skal gi en tilbakemelding når jeg har testet det :) Takk for svar

    • Liker 2
  4. Hei. Skal sove litt i telt i sommer med kone og 2 små barn. Kommer ikke til å benytte teltet på de mest ekstreme turene, det har jeg et annet telt til. Finnes det noen gode og litt rimeligere alternativer til Bergans-teltet? Har siktet meg ut Marmot Limestone 4p, men har på følelsen av at jeg kan finne enda bedre enn dette.

    Noen med gode råd? :)

  5. Takk for svar! :) Forstår at den vestligste delen er mer fjell og daler enn den lengst i øst, hvor vi starter. Kommer til å satse på å gå en del timer om dagen. Hvor mange timer gikk du hver dag?

  6. Heisann

    Jeg planlegger en lengre gåtur i Reinheimen. Begynte i utgangspunktet med ideen om å gå fra Lom hvor vi har hytte til et sted på Sunnmøre hvor jeg bor. har funnet ut at det er best å gå gjennom Reinheimen. Nå har jeg ikke all verdens tid, og har ca. en uke på turen. Da må jeg vel gå opp imot 4 mil om dagen eller noe slikt, så jeg ser på litt kortere alternativer. Noen som har gjort noe lignende? Og har forslag? Hvilken rute bør jeg/vi ta? Tenkte i utgangspunktet på å gå ned i Geiranger, men er usikker på terrenget mellom Reinheimen og Geiranger.

    Forslag og innspill tas i mot med takk! Skal også oppdatere tråden hvis det blir noe av den.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.