Gå til innhold
  • Bli medlem

denblåantilopen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av denblåantilopen

  1. Hei. Vi er en gjeng som har tenkt oss på telttur til Rauland neste helg, og vi sikter oss inn på innsjøen Totak. Er det noen som har tips til hvor det er best å slå leir langs vannet? Eventuelt om noen av øyene der er beboelige? Og ja, vi har planer om å fiske. Tar også gledelig i mot tips til andre vann i området.
  2. Om en uke bærer det av sted til Jotunheimen. Målet er Fondsbu. Planen er å gå Fondsbu - Olavsbu - Gjendebu - Torfinnsbu - båt til Fondsbu. Noen som har gått løypa (eller deler av den) i år som kan si noe om hvordan forholdene er? Hva kan vi forvente oss? Det er vel rimelig bart der på denne tiden av året? Hvordan er fisket i området? Generelle tips og anbefalinger for turen? Alt mottas med takk.
  3. Takk for svar, folkens. Litt delte meninger, ser jeg. Turen er på 4-5 dager. Tror jeg vakuumpakker kjøttet rått.
  4. I stedet for å opprette en ny tråd, stiller jeg spørsmålet her. Jeg har tenkt til å ha med litt bacon, som skal vakuumpakkes, med på tur. Bør jeg steke kjøttet før jeg pakker det, eller kan jeg vakuumpakke rå baconskiver?
  5. Jeg brukte søren meg 1,5 time på å bestille natt til i dag. Rabatten ble fjernet fra handlevognen hvis jeg ikke fulgte "prosedyrene". Det var kjempetregt. Nå står det "Sorry, vi pusser opp og åpner igjen snart". Midt under salget?? Uansett. Jeg fikk bestilt meg Bergans Glittertind 70 liter, OBH Nordica vakuumpakker, Bergans Extreme liggeunderlag, noe Real turmat og en turkopp til fruen.
  6. Silverline selger en portabel insektsjager. Silverline Myggfritt mobil. Vurderer å teste den ut. Mon tro om den funker? 199 kr på Clas Ohlson. http://www.silverline.se/pest-control/myggfritt-mobil
  7. denblåantilopen

    Leir-sko

    Tror det tilsvarte cirka 91 norske kroner. Jeg bestilte, hvert fall. Ellers snakket jeg med en ebay-selger. Han sa han kunne sende skoene til Norge. Der kostet skoene rundt 190 kr. Har ikke fått svar på hva fraktprisen(e) er. Oppdatert: eBay. Her selges de til cirka 191 kroner, samt 120 kroner i frakt. Kontakt selgeren for frakt til Norge.
  8. denblåantilopen

    Leir-sko

    Fraktpriser: Air Mail - approx transit 7-10 working days AUD 15.49 Registered Post International approx transit 7-10 working days AUD 21.49 Express Post International approx transit 3-7 working days AUD 79.49
  9. denblåantilopen

    Leir-sko

    Jeg bestilte dem herfra. Kom på cirka 220 kr. Uten frakt. Jeg får epost med fraktkostnader, som jeg må godkjenne, før skoene blir sendt. Kan si ifra hva kostnaden blir. Er den skyhøy, avbestiller jeg.
  10. denblåantilopen

    Leir-sko

    Ja, de gjør faktisk det. Prøver å finne et sted å bestille dem fra.
  11. denblåantilopen

    Leir-sko

    Er det disse du mener? Finner dem ikke i nettbutikken til Turistforening, i så fall.
  12. Det er sikkert et megadumt spørsmål, men det fulgte med et (blankt) metallrør på cirka 10 cm. Hva skal det brukes til?
  13. I beskrivelsen står det "51-79 liter". Hva menes med dette?
  14. Da kan jeg anbefale en drikkeflaske fra Tupperware. God kvalitet. Stor åpning. En av mine favorittflasker, hvis man kan si det. http://www.tupperware.no/produkter/ecopure2-7_5-dl-2
  15. Jeg har en Nathan drikkeflaske. Har alt du ønsker, utenom stor åpning. Hank og sugerør, så kan du feste den til skulderreimen og drikke rett fra flasken uten å måtte helle. En lenke er på sin plass. http://www.xxl.no/trening-helse/skadepleie-og-helse/flasker-og-matbokser/nathan-nathan-drikkeflaske-nathan-blue/p/1096029_3_style
  16. Jeg bumper denne. Sekken koster 299 kr på XXL denne uken. Vurderer å kjøpe den til kjæresten. Hun er 160 cm høy. Erfaringer?
  17. Da ble det Helsport Sveabreen (sovepose) på meg også. Samt en Bergans Utne-kortbukse.
  18. Jo takk for tips. Men jeg har en Bergans-sovepose jeg skal levere tilbake på XXL. Så da blir det billigere å kjøpe der.
  19. Hvis det er sånn at det er mulig å få nettprisen i butikken, så tror jeg at jeg går for Sveabreen. Nå har jeg sett og sett på XXL, og Sveabreen virker å oppfylle mine krav: Ikke for dyr, lav vekt, komfort nærmere 0 grader.
  20. Jeg ser nå at det er bilparkering på Fondsbu. Kanskje en løype med start og slutt i Fondsbu kan være mer aktuell? Da er det også mulig å avslutte turen med båttur fra Torfinnsbu - Fondsbu.
  21. 20 % på Komplettfritid, så da bestilte jeg meg like så godt en Bergans Superlett-jakke.
  22. Funker det, altså, ost? Kjøpte en Bergans Super Light forrige uke, som viste seg å være megakald. Vurderer å benytte meg av fornøydgarantien til XXL, og da kan Helsporten være et godt alternativ.
  23. Tok med mitt splitter nye Wiglo LT4-telt på tur torsdag-lørdag denne uken. Enkelt å sette opp (Selv om det ble noe problemer med det ene hjørnet). Deilig med god plass. Veldig god lufting. Nå er jeg ferdig med klamme telt. Vekten var ikke noe problem, Og dama kan stå oppreist i teltet, så hun er fornøyd. En skikkelig god investering. Takk for alle anbefalinger.
  24. I dag har jeg kjøpt meg Primus EasyFuel II og en Space Trekker Pen. I morgen får jeg et Bergans Wiglo LT4-telt.
  25. Jeg befinner meg i Drammen. Snakket med XXL på telefon nå, og han sa de skulle få sendt det uf i løpet av dagen. Skjer ikke det, får jeg heller sjekke om de lokale XXL-ene har det inne på lager. Oddbjørn: Har du lenke/anbefaling til "sømmelim"?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.