Gå til innhold

denblåantilopen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  50
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. denblåantilopen

  Tur til Rauland og Totak

  Hei. Vi er en gjeng som har tenkt oss på telttur til Rauland neste helg, og vi sikter oss inn på innsjøen Totak. Er det noen som har tips til hvor det er best å slå leir langs vannet? Eventuelt om noen av øyene der er beboelige? Og ja, vi har planer om å fiske. Tar også gledelig i mot tips til andre vann i området.
 2. Om en uke bærer det av sted til Jotunheimen. Målet er Fondsbu. Planen er å gå Fondsbu - Olavsbu - Gjendebu - Torfinnsbu - båt til Fondsbu. Noen som har gått løypa (eller deler av den) i år som kan si noe om hvordan forholdene er? Hva kan vi forvente oss? Det er vel rimelig bart der på denne tiden av året? Hvordan er fisket i området? Generelle tips og anbefalinger for turen? Alt mottas med takk.
 3. denblåantilopen

  Vakuumpakket turmad

  Takk for svar, folkens. Litt delte meninger, ser jeg. Turen er på 4-5 dager. Tror jeg vakuumpakker kjøttet rått.
 4. denblåantilopen

  Vakuumpakket turmad

  I stedet for å opprette en ny tråd, stiller jeg spørsmålet her. Jeg har tenkt til å ha med litt bacon, som skal vakuumpakkes, med på tur. Bør jeg steke kjøttet før jeg pakker det, eller kan jeg vakuumpakke rå baconskiver?
 5. denblåantilopen

  Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Jeg brukte søren meg 1,5 time på å bestille natt til i dag. Rabatten ble fjernet fra handlevognen hvis jeg ikke fulgte "prosedyrene". Det var kjempetregt. Nå står det "Sorry, vi pusser opp og åpner igjen snart". Midt under salget?? Uansett. Jeg fikk bestilt meg Bergans Glittertind 70 liter, OBH Nordica vakuumpakker, Bergans Extreme liggeunderlag, noe Real turmat og en turkopp til fruen.
 6. denblåantilopen

  Myggplagen i forskjellige deler av landet

  Silverline selger en portabel insektsjager. Silverline Myggfritt mobil. Vurderer å teste den ut. Mon tro om den funker? 199 kr på Clas Ohlson. http://www.silverline.se/pest-control/myggfritt-mobil
 7. denblåantilopen

  Leir-sko

  Tror det tilsvarte cirka 91 norske kroner. Jeg bestilte, hvert fall. Ellers snakket jeg med en ebay-selger. Han sa han kunne sende skoene til Norge. Der kostet skoene rundt 190 kr. Har ikke fått svar på hva fraktprisen(e) er. Oppdatert: eBay. Her selges de til cirka 191 kroner, samt 120 kroner i frakt. Kontakt selgeren for frakt til Norge.
 8. denblåantilopen

  Leir-sko

  Fraktpriser: Air Mail - approx transit 7-10 working days AUD 15.49 Registered Post International approx transit 7-10 working days AUD 21.49 Express Post International approx transit 3-7 working days AUD 79.49
 9. denblåantilopen

  Leir-sko

  Jeg bestilte dem herfra. Kom på cirka 220 kr. Uten frakt. Jeg får epost med fraktkostnader, som jeg må godkjenne, før skoene blir sendt. Kan si ifra hva kostnaden blir. Er den skyhøy, avbestiller jeg.
 10. denblåantilopen

  Leir-sko

  Ja, de gjør faktisk det. Prøver å finne et sted å bestille dem fra.
 11. denblåantilopen

  Leir-sko

  Er det disse du mener? Finner dem ikke i nettbutikken til Turistforening, i så fall.
 12. denblåantilopen

  Wiglo LT4

  Det er sikkert et megadumt spørsmål, men det fulgte med et (blankt) metallrør på cirka 10 cm. Hva skal det brukes til?
 13. denblåantilopen

  Erfaringer - Helsport Raudfjellet 60L?

  I beskrivelsen står det "51-79 liter". Hva menes med dette?
 14. denblåantilopen

  Tips til turdrikkeflaske

  Da kan jeg anbefale en drikkeflaske fra Tupperware. God kvalitet. Stor åpning. En av mine favorittflasker, hvis man kan si det. http://www.tupperware.no/produkter/ecopure2-7_5-dl-2
 15. denblåantilopen

  Tips til turdrikkeflaske

  Jeg har en Nathan drikkeflaske. Har alt du ønsker, utenom stor åpning. Hank og sugerør, så kan du feste den til skulderreimen og drikke rett fra flasken uten å måtte helle. En lenke er på sin plass. http://www.xxl.no/trening-helse/skadepleie-og-helse/flasker-og-matbokser/nathan-nathan-drikkeflaske-nathan-blue/p/1096029_3_style
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.