Jump to content

determeg

Passivt medlem
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

determeg's Achievements

 1. takk for svarene, ja, det var slik at rødspriten kokte, men da var nok det hele bare blitt litt for varmt. Og det er en god idé å ikke ha så mye sprit i brenneren (da blir jo denne lettere) og heller ta med sprit på en liten flaske. (grunnen at jeg velger rødsprit fremfor (renset) bensin er at jeg går for det jeg tenker er midre giftig når jeg først er ute i naturen på kosetur og skal lage noe bra å spise eller drikke, men hadde jeg trengt optimal effektivitet osv. så ville jeg sikkert valgt annerledes)
 2. Hei, opplevde for noen dager siden at min rødsprit-primus ikke lot seg slå av, så jeg måtte vente til rødspriten var brukt opp, som resultat var jeg tom for rødsprit og det ble ikke noe mer te/real på meg. Hjemme testet jeg primus-en og da fungerte alt som vanlig, men jeg har begynt å lure på om det kan være noe galt med primus-en eller om slik bare hender en sjelden gang. Noen som vet? Det er ganske dumt å gå tom for rødsprit tidlig på en lang dagstur, har ikke alltid med meg reserve. Takk for svar.
 3. Anbefaler en app som kan bruke kart offline (evt. custom map der appen "vet" koordinatene) eller lagre referansekoordinater, ofte fungerer ikke utlesingen av gps-koordinatene ved første forsøk, men man kan ikke se dette uten å sjekke på et kart om det man måler kan stemme. Jeg bomma noen ganger med flere km.
 4. Jeg gjør det omvendt: mat og diverse småting i ryggsekken og utstyr som telt osv. på sykkelen, på denne måten blir det litt variert med vekt og fordeling i sekken = ikke så kjedelig tungt på akkurat samme måte hele tiden. Ellers kutter jeg ut alt som jeg ikke absolutt trenger å ha med. Hvis jeg f. eks. mener jeg må ha radio så finner jeg på noe jeg kan fjerne, f. eks. skjermene fra sykkelen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy