Gå til innhold
 • Bli medlem

MBcoupe

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MBcoupe

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Sørlandet

Nylige profilbesøk

613 profilvisninger
 1. Tåler Nalgene flaskene kokende vann, rett fra gryta?
 2. Har Polar M400 og den har bra med funksjoner til en rimelig penge. Gps som jeg bruker til å logge turer med, og pulsbelte når jeg trener. Aktivitetsmåler er også innebygd. Ser folk med m400 overalt, og det burde jo tale for et godt produkt, selv om pris også er viktig.
 3. Takk for klargjøringen. Jeg har nok bommet litt på researchen min.
 4. Bergans glittertind jakke på XXL til 1750,-
 5. Powerbanks er stort sett 3,7V og mobiltelefoner er 5V så før man begynner å regne hvor mange oppladninger man får, må man trekke fra 26% av mAh på powerbanken. I tillegg regner man 10-30% tap, som forsvinner i varme og diverse. Så en powerbank på oppgitt (ekte) 20 00mAh gir deg i beste fall ca 13 000mAh i telefonlading. De burde heller oppgi både telefoner og powerbanks i wattimer, så man kunne sammenligne direkte.
 6. MBcoupe

  MBcoupe

 7. Eller blitt slaktet av folk eller styresett på jakt etter makt, med religion som unnskyldning. Bare tull at det er religion som er skyld i alle kriger, det er ønsket om makt.
 8. Lite vits i å legge ut bøker, hvis utlegger skal diktere hva som kan skrives. Så sant de ikke bruker alt for mye plass, synes jeg folk må kunne skrive det de vil. Variasjon er jo det som gjør det artig å bla i disse bøkene, og ingen har dødd av et bibelvers eller to.
 9. Jeg låner E-bøker fra biblioteket og leser på android telefonen. Bøkene kan lastes ned når som helst, så det gjør jeg hjemme på wifi. Kan leie 7 bøker av gangen, og man har tilgang til leide bøker i 21 dager. Var redd det skulle bli for smått og lese på telefonen, men med 5" skjerm med full hd oppløsning, fungerer det utmerket. Har en batteripakke som kan lade opp telefonen 3-4 ganger, og det holder i massevis for min del.
 10. Bare vær oppmerksom på at flood-utgavene sprer lyset veldig, og de rekker ikke særlig langt. Jeg har bare normalutgavene og de sprer egentlig mer enn nok, og rekker atskillig lenger. Hvis ikke du allerede har bestilt, ville jeg heller gått for H600w mk2.
 11. Zebralight kan anbefales. Har selv flere modeller og har helt sluttet å se på lykter fra andre produsenter. Helt genialt brukergrensesnitt, når man bare har fått trykket litt på dem. Og ingen andre klarer og hale ut like mye av batteriene som Zebralight.
 12. Ser ut til at det startet et i Lindesnes i dag. Er jo et lite stykke å kjøre, men det er sikkert mulig og komme med selv om man mister første dagen. Tror de pleier å ha kursene på Vigeland, rett ved E39. [Hidden Content]
 13. Har ikke sett i så mange kikkerter til 300,- men til 1000,- mener jeg at man kan få en brukbar kikkert. Jeg fikk en Olympus wp2 8x25 til jul. Og den kan jeg ihvertfall anbefale. Klar og fin i mine øyner, og den er alltid med i sekken. [Hidden Content]
 14. The North face Stormbreak 2 telt, brukt Bergans Trollhetta 95L sekk, og brenn ny Exped downmat 7 LW og gassbrenner på Ebay til 41,- funker som gull. Det som mangler nå er kokekar og stekepanne. Kommer vel snart, hvis jeg kjenner meg selv rett.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.