Gå til innhold
  • Bli medlem

kongla

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om kongla

  1. Du har kanskje dratt avgårde allerede...begge de skoene går fint. Ville tatt med gamasjer hvis det er snø fortsatt. Det blir jo en flott tur med det været. Fint om du gir tilbakemelding om snøforhold, skal i Rondane neste uke.
  2. Det kommer helt an på form og vær. Noen av etappene er litt lange og en del høydemeter. Hvis det ikke er noe særlig snø der bør det gå fint hvis du er i grei form.
  3. kongla

    Ny skalljakke

    Jeg har hatt Trollveggen (både bukse og jakke)i nesten 15 år, og har vært veldig fornøyd med den. Vurderer å kjøpe nytt nå og har sett på dagens versjon av Trollveggen, men virker kanskje litt "stiv" i forhold til den jeg har, så er litt rundt og prøver. Har ikke noe erfaring med Arc'teryx sin, men vurderer den også. Kommer best ut på denne testen http://www.outdoorgearlab.com/Hardshell-Jacket-Reviews/Arcteryx-Alpha-SV Hvor også Rab sin er med.
  4. Det blir sikkert en kjempetur, lykke til !
  5. Fra Rondslottet og ned Langglupdalen er det en god del snø. Jeg akte på Goretex'en nedover fra toppen, der var det store partier med snø. Holdt meg til T'ene og kart/gps siden det var relativt tett tåke når jeg gikk. Hvis det er klar sikt kan det nok finnes bedre traseer uten snø. Bilde mot nedfarten i Langglupdalen:
  6. Hei, Tror man skal være "greit" trent, vant til fjellterreng og den type steiner som man går på i Rondane for å kunne gå alle toppene i løpet av en (lang) dag. Det kan være en del løse partier og stein som forskyver seg, spesielt når man går nedover. Jeg var på Rondslottet (og Vinjeronden på tur fra Rondvassbu til Bjørnhollia) forrige lørdag, og det er fortsatt ganske mye snø. Antar kanskje mye vil være borte til slutten av juli hvis det blir litt varme fremover. Bilde fra toppen:
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.