Gå til innhold
  • Bli medlem

morten_b

Aktiv medlem
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om morten_b

Nylige profilbesøk

721 profilvisninger
  1. Jeg er ved at planlægge en efterårstur til Rondane, hvor planen er at gå Rondvassbu - Bjørnhollia - Langglupdalen - Bergedalen - Mod sydvest langs Døråe ad umarkeret rute og til Rondvassbu via markeret rute fra Storsmeden. Lige nu er planen at gå ruten i uge 39. Vil der være sommerbroer der er fjernet på det tidspunkt? Ruten kan ses på: http://miljokemi.dk/index.php?page=rondane-2016
  2. Det var da imponerende billigt. I Danmark ligger prisen på 89- 99 danske kroner, og tror aldrig jeg har set det på tilbud.
  3. Jeg er selv mest til at ligge i telt, så hytterne betyder ikke det store for mig, jeg går ruten beskrevet kort i: http://www.fjellforum.no/topic/28180-rundtur-i-jotunheimen/ Bessheim - Glitterheim - Spiterstulen - Leirvassbu - Memurubu - Bessheim (evt. med start ved Spiterstulen) Der er gode kort på ut.no - for Jotunheimen: http://ut.no/map/page/maptool/521274
  4. Jeg regner med, at årets første fjeldtur vil blive en rundtur i Jotunheimen: Bessheim - Glitterheim - Spiterstulen - Leirvassbu - Memurubu - Bessheim. Der kan også startes fra Spiterstulen eller Leirvassbu. Jeg kører i bil fra Danmark og er derfor afhængig af at kunne parkere bilen ved en af de hytter, hvor det er muligt. Hvor er det bedst at parkere med mindst risiko for indbrud/hærværk? Og hvad vil det omtrent koste.
  5. Tak fordi I gad kigge og for de pæne kommentarer. Norge er som Danmark dejligt dyrt (Men Cola var faktisk lidt billigere i Norge end i Danmark)
  6. Efter at have måttet aflyse min oprindeligt planlagte fjeldtur til svensk Lapland, lykkedes det at komme afsted i midten af august. Turen gik til Norge, hvor jeg vandrede solo rundt om Hardangerjøkulen. Min første men bestemt ikke sidste solotur. Turen kan på det stærkeste anbefales - turen er flot og startpunktet i Finse er lettilgængeligt med fly til Bergen eller Oslo og tog til Finse med Bergensbanen. Turbeskrivelsen, billeder og kort kan findes på linket nedenfor: http://miljokemi.dk/...ulen-rundt-2012
  7. Turbeskrivelse og billeder er nu online på: http://miljokemi.dk/...ulen-rundt-2012
  8. Er netop vendt hjem fra turen der gik som planlagt. Vejret var ikke fantastisk men heldigvis var det hovedsagligt regn og blæst om natten. Visse steder en udfordrende tur specielt nedstigningen til Rembesdalsseter og opstigningen langs Rembesdalsvatnet, der stedvis nærmest må betegnes som klatring.Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår, hvorfor ruten er afmærket som den er, da det ser ud til, at en mindre eksponeret rute er mulig. Den sydligste del af ruten var præget af mudder der visse steder var kviksandsagtigt. Jeg røg selvfølgelig i med begge ben til lårene - ikke så fedt og potentielt ret farligt. Men alt i alt en god og flot tur. Senere kommer der en turbeskrivelse samt billeder.
  9. Jeg er lige kommet hjem fra en tur rundt om Hardangerjøkulen, og efterårsfarverne var ikke rigtigt begyndt.
  10. Det lader til, at der er lidt forskel på, hvordan "langdistancetog" i Danmark og Norge fungerer. I Danmark får togene bare lov til at blive overfyldt, jeg har kun én gang oplevet, at en konduktør har afvist passagerer. Mellemgange og kupeer bliver så fyldt med stående passagerer. Jeg valgte at købe billet af to omgange, så jeg i princippet skal skifte plads undervejs, men mon det sker i praksis. Jeg har valgt ikke at købe returbillet fra Finse, da det er umuligt at sige, hvornår jeg returnerer dertil. Det bliver fedt at komme afsted selvom vejrudsigten dog ser lidt tvivlsom ud - specielt lørdag: http://www.yr.no/place/Norway/Hordaland/Ulvik/Finse/long.html
  11. På fredag den 17. august forventer jeg at skulle med toget fra Bergen til Finse enten 15:58 eller 16:10, men på NSBs hjemmeside står der, at billetterne er udsolgt til de to afgange. Betyder det, at det slet ikke er muligt at komme med toget eller vil det være muligt at købe billet på stationen i Bergen eller i toget?
  12. Tak for informationen Jeg kan også se i en anden tråd, at der skulle være mulighed for at købe gasdåser i Finse.
  13. Her i august har jeg planlagt en tur rundt om Hardangerjøkulen. Jeg flyver fra København til Bergen, hvor jeg lander 13:30. Fra Bergen regner jeg med at tage toget til Finse 15:58. Hvor i nærheden af togstationen er det muligt at købe gasdåser med skruegevind til en JetBoil samt tændstikker? Er der nogle anbefalelsesværdige afstikkere fra den DNT-mærkede rute rundt om Jøkulen?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.