Gå til innhold

Droppen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Droppen

Nylige profilbesøk

795 profilvisninger
 1. Droppen

  Hjelp til soveposevalg

  En fordel med Cumulus er også at du har stor frihet til å tilpasse posen. Lengde, bredde, mengde dun osv.
 2. Kjøpte Fjellheimen Superlight 4 Camp i fjor for samme bruk som du er ute etter. Synes det var plenty med plass der for 4 stk (ungene var 5 og 8). Lettere å finne teltplass til to mindre telt, men hyggelig å sove i samme telt alle mann. Vekta på sekken ble også mer behagelig 2600g for et så stort telt er helt klart innafor.
 3. Droppen

  Hva har du kjøpt nå!

  Helsport Fjellheimen superlight 4 camp kjøpt på XXL vennefest. Da blir det bedre plass og rundt 2kg mindre å bære på enn det gamle 3-mannsteltet når fam på fire skal på tur i sommer.
 4. Droppen

  Tarptent Scarp 2 i vind

  Jeg har Scarp1 og er veldig fornøyd med teltet, men har begynt å bruke "ekstrastengene" uansett vær og føre. Dette strammer opp teltet betraktelig. Høres ut som en god ide å forlenge endebardunene litt også.
 5. Droppen

  Hva har du kjøpt nå!

  Sovepose: Cumulus Panyam 450 med 500 gram hydrofobisk dun. Joggesko/tursko: VJ Amas 2
 6. Droppen

  Feil vekt på telt - innafor?

  Skjønner at du er skuffet fordi du misforsto, men det står da ganske klart vekt telt, vekt plugger og vekt repkit.
 7. Droppen

  Telt til "lang" familie

  Hva med Tarptent Hogback?
 8. Jeg bruker Osprey ultralight stuff pack til samme formål. Den er helt grei så lenge den ikke stappes for full.
 9. Droppen

  Camping stol

  Helinox chair zero er et annet alternativ. Hakket lettere enn ground chair, men har likevel høyere sittehøyde.
 10. Droppen

  Plass til to i Scarp 1?

  Har Scarp1 med tett innertelt som jeg er veldig fornøyd med, romslig solotelt. Tarptent oppdaterte teltet i fjor, jeg har den gamle utgaven, den nye gjør det nok mer egnet til 2 personer, men det går jo på bekostning av plassen i ytterteltet. Om en eller begge personene ikke er for lange, er det plass til å legge bagasje i endene i innerteltet også, det er ganske høyt i endene. Teltet krysser vel ikke av på selvstående-punktet, om en ikke bruker de to ekstrastengene.
 11. Droppen

  Lett familietelt

  Ja, ikke plass til all verden i forteltet. Jeg tenker at om vi er 4 stk så må en del av bagasjen inn i teltet, men at det går greit å plassere det i fotenden der barna ligger. Har Scarp 1 som enmannstelt og det er vel i prinsipp samme teltet bare mindre. Ser ut som Hogback bare leveres med mesh inner, kunne helst tenkt meg solid som jeg har på Scarp 1.
 12. Droppen

  Lett familietelt

  Hva med Tarpent Hogback? Jeg vurderer det som familietelt til 4.
 13. Får kanskje satse på krysse der det er broer, eller gå rundt Geitsjøen. Gikk nedover forbi Lågliberget for ganske mange år siden og har et vagt minne om at det var mulig å krysse lågen der. Men det er bro over lågen rett ovenfor Ossjøen er det ikke? Og nesten oppe ved Hølen krysser en sti lågen. Er kanskje bro der også? Må i så fall gå et godt stykke på sør-øst siden av lågen hvor det ikke ser ut til å være så mye sti.
 14. Har planer om å følge Numedalslågen fra Ossjøen og oppover mot nedre delen av Geitvassdalen i sommer. Ønsker helst å gå øst for Geitsjøen, er det noen som vet hvordan mulighetene er for å krysse lågen i området før og etter Geitsjøen?
 15. Droppen

  Hvordan pakke sekken kompakt?

  Exos 58 er 55l i small, 58l i medium og 61l i large.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.