Droppen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Droppen

Nylige profilbesøk

265 profilvisninger
 1. Lett familietelt

  Ja, ikke plass til all verden i forteltet. Jeg tenker at om vi er 4 stk så må en del av bagasjen inn i teltet, men at det går greit å plassere det i fotenden der barna ligger. Har Scarp 1 som enmannstelt og det er vel i prinsipp samme teltet bare mindre. Ser ut som Hogback bare leveres med mesh inner, kunne helst tenkt meg solid som jeg har på Scarp 1.
 2. Lett familietelt

  Hva med Tarpent Hogback? Jeg vurderer det som familietelt til 4.
 3. Får kanskje satse på krysse der det er broer, eller gå rundt Geitsjøen. Gikk nedover forbi Lågliberget for ganske mange år siden og har et vagt minne om at det var mulig å krysse lågen der. Men det er bro over lågen rett ovenfor Ossjøen er det ikke? Og nesten oppe ved Hølen krysser en sti lågen. Er kanskje bro der også? Må i så fall gå et godt stykke på sør-øst siden av lågen hvor det ikke ser ut til å være så mye sti.
 4. Har planer om å følge Numedalslågen fra Ossjøen og oppover mot nedre delen av Geitvassdalen i sommer. Ønsker helst å gå øst for Geitsjøen, er det noen som vet hvordan mulighetene er for å krysse lågen i området før og etter Geitsjøen?
 5. Hvordan pakke sekken kompakt?

  Exos 58 er 55l i small, 58l i medium og 61l i large.
 6. BEASTMASTER CX STC 240/270

  Om det er 3-14g du skal ha, må du gå for L. M er for tyngre kastevekter.
 7. Nå var det her snakk om Exos 58. Da stemmer vel regnestykket ganske bra
 8. Erfaringer rundt Hilleberg Unna/Soulo

  Kan også kjøpes http://www.backpackinglight.dk/index.php?cPath=87_99
 9. Lett barnesykkel - vanskelig å finne?

  Islabikes sender til Norge. Handlet der i fjor, men måtte ta det per telefon og mail for at de skulle droppe tax i UK.
 10. Granite Gear har noen. Bl.a. http://www.granitegear.com/outdoor/backpacks/virga-2.html 54 liter og 0,54kg
 11. Lett og kompakt regnjakke/bukse?

  Ikke den beste passformen eller så veldig slitesterk, men billig og lett fra Frogg toggs.
 12. Jepp, lag en pakkliste. Tror de fleste erfarer at bare det å sette opp en oversiktlig pakkliste gjør at de enkelt kan droppe en del av tingene som går i sekken ellers. Om en til og med veier de ulike tingene på pakklista, får en fort ideer til endringer som kan få ned vekta ytterligere.
 13. Lett dagstursekk

  Kanskje ikke den beste på bærekomfort, men liten og lett. Og grei nok å bære når det ikke er for mye oppi. http://www.xxl.no/villmark/bare-frakte/ryggsekker/sea-to-summit-sts-dagstursekk-ultrasil/p/1060902_5_style
 14. Osprey Aether 70

  Exos finnes fortsatt. Kommer også i 58 liters utgave. Et telt som Nammatj 2, er litt kronglete å pakke i små sekker. Når jeg pakket Nallo 2 i min Exos 58, la jeg stengene i lomme på utsiden av teltet. Synes ikke det er noen god løsning å pakke hele teltet på utsiden av sekken. Da er det bedre å gå for en litt større sekk.
 15. Hva har du i lommelerka?

  Brun rom. Gjerne Diplomatico Reserva Exlusiva