Gå til innhold
 • Bli medlem

Droppen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Droppen

Nylige profilbesøk

1 325 profilvisninger
 1. Hadde et på fra Sealskinz tidligere som likner på de du linket til. Godt fornøyd med de, men byttet til disse fra Norrøna etter at jeg hadde slitt hull i dem. De er litt mindre varme og hakket bedre til f.eks. fisking.
 2. Ungene her i huset bruker Daiwa silvercast. Den har fungert veldig bra. Var innom et billig barnesett først, men snella her fungerte veldig dårlig. Minstemann bruker fortsatt stanga fra det settet fordi den er kort og grei å håndtere, men da sammen med daiwa-snella.
 3. Jeg er 183cm og har en exos 58 medium (gammel modell). Prøvde large, men medium passet meg bedre. Er enig som nevnt over at den er veldig god så lenge vekta ikke blir for høy. Ville valgt en annen sekk om vekta typisk ligger over 13-14kg.
 4. En fordel med Cumulus er også at du har stor frihet til å tilpasse posen. Lengde, bredde, mengde dun osv.
 5. Kjøpte Fjellheimen Superlight 4 Camp i fjor for samme bruk som du er ute etter. Synes det var plenty med plass der for 4 stk (ungene var 5 og 8). Lettere å finne teltplass til to mindre telt, men hyggelig å sove i samme telt alle mann. Vekta på sekken ble også mer behagelig 2600g for et så stort telt er helt klart innafor.
 6. Helsport Fjellheimen superlight 4 camp kjøpt på XXL vennefest. Da blir det bedre plass og rundt 2kg mindre å bære på enn det gamle 3-mannsteltet når fam på fire skal på tur i sommer.
 7. Jeg har Scarp1 og er veldig fornøyd med teltet, men har begynt å bruke "ekstrastengene" uansett vær og føre. Dette strammer opp teltet betraktelig. Høres ut som en god ide å forlenge endebardunene litt også.
 8. Sovepose: Cumulus Panyam 450 med 500 gram hydrofobisk dun. Joggesko/tursko: VJ Amas 2
 9. Skjønner at du er skuffet fordi du misforsto, men det står da ganske klart vekt telt, vekt plugger og vekt repkit.
 10. Jeg bruker Osprey ultralight stuff pack til samme formål. Den er helt grei så lenge den ikke stappes for full.
 11. Helinox chair zero er et annet alternativ. Hakket lettere enn ground chair, men har likevel høyere sittehøyde.
 12. Har Scarp1 med tett innertelt som jeg er veldig fornøyd med, romslig solotelt. Tarptent oppdaterte teltet i fjor, jeg har den gamle utgaven, den nye gjør det nok mer egnet til 2 personer, men det går jo på bekostning av plassen i ytterteltet. Om en eller begge personene ikke er for lange, er det plass til å legge bagasje i endene i innerteltet også, det er ganske høyt i endene. Teltet krysser vel ikke av på selvstående-punktet, om en ikke bruker de to ekstrastengene.
 13. Ja, ikke plass til all verden i forteltet. Jeg tenker at om vi er 4 stk så må en del av bagasjen inn i teltet, men at det går greit å plassere det i fotenden der barna ligger. Har Scarp 1 som enmannstelt og det er vel i prinsipp samme teltet bare mindre. Ser ut som Hogback bare leveres med mesh inner, kunne helst tenkt meg solid som jeg har på Scarp 1.
 14. Hva med Tarpent Hogback? Jeg vurderer det som familietelt til 4.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.