Gå til innhold
  • Bli medlem

Puma

Passivt medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Puma

  1. Kanskje jeg skulle starte der riksvei 76 starter ved E6? Mister mye padling, men slipper unna flatt vann og ev problemer med lite vannføring i elva. Skulle være enkelt å komme dit med buss fra Mosjøen. Noen som vet noe om fiskekort nedover i vassdraget fra rv76/E6? Har ikke planer om å fiske laks eller sjø ørret.
  2. Takk TL for info Er helt i starten på planleggingen så alt er av interesse
  3. Hei Har noen prøvd seg på dette før (deler eller hele turen), og hvilke erfaringer har dere? Jeg vurderer turen med Packraft og fiststang til sommeren. Noen som har ideer på hvor lang tid jeg må planlegge med? Håper noen kan bidra med erfaringer og tanker rundt dette.
  4. Optimus no 00 ble kjøpt fra en i nabolaget. Fra 1969. Svenske forsvaret. Helt ny Prøvebrent flere ganger i dag og fått min første kopp kaffe. Lykke. Tror den blir mer brukt enn 111 og Omnifuel`en
  5. Tror nok hunden må ligge mellom beina dine for å kunne padle effektivt. Dette kan bli trangt og kanskje vondt for beina etter noen timer. Du må jo også ha en tålmodig og grei hund som koser seg på tur. Jeg har selv en Alpackaraft og hund som er betydelig mindre enn din. Dachs og beagle passer fint om bord.
  6. Er ikke varmeveksler systemet designet for vintertjeneste???? Jeg vil absolutt bruke det ut i fra effekt , men testen fra FFI er viktig å ha i bakhodet uansett. Kullos er meget farlig spesielt på vinteren med fare for dårlig lufting i telt
  7. Har du fått testet den mye? Hva har du ladet? Tok det lang tid?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.