Gå til innhold
  • Bli medlem

McKill

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om McKill

Nylige profilbesøk

668 profilvisninger
  1. Jeg var der, og det gikk kjempefint å gå opp. Super tur!
  2. Noen som har vært på Storsylen i det siste? Grei å gå selv med snø? Kald sommer vi har i år. Spådd varmere fra onsdag, så kanskje snøen smelter da.
  3. McKill

    Skalljakker

    Hei! Hvor mye mer for man egentlig for pengene når man kjøper skalljakke til 6000 kroner, enn hvis man kjøper en til 4000 eller 2000 kroner? Det er så store forskjeller i pris.. Sitter her med et gavekort på XXL, men der er det begrenset utvalg av merker, og jeg lurer på hvilket merke og pris jeg bør gå for. Sikler på RAB og Arcteryx på Fjellsport også.. Jakka må kunne brukes hele året. Ca. 20 000 mm - 28 000 mm vannsøyle.
  4. Takk, begge to!! Høres jo veldig bra ut! Gleder meg til å prøve den, med Exped DownMat UL 7 under. Håper på å kunne sove godt i 12-15 minusgrader, og da med minst én hund ved min side, ja. God helg!
  5. Denne er på vei til meg i posten! Noen som har erfaring med den? Ettersom den veier så lite, så lurer jeg på om noen har god erfaring med denne på vintertur? (Jeg fryser lett.) Tåler litt kondens i teltet? Tørker den ganske fort? Er ytterstoffet solid? Har null erfaring med RAB. Har til nå vært veldig fornøyd med Ajungilak Tyin 5-season, men den er litt tung å bære på ryggen.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.