Gå til innhold

McKill

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om McKill

Nylige profilbesøk

251 profilvisninger
 1. McKill

  Turtips i Sylan

  Jeg var der, og det gikk kjempefint å gå opp. Super tur!
 2. McKill

  Turtips i Sylan

  Noen som har vært på Storsylen i det siste? Grei å gå selv med snø? Kald sommer vi har i år. Spådd varmere fra onsdag, så kanskje snøen smelter da.
 3. McKill

  Skalljakker

  Hei! Hvor mye mer for man egentlig for pengene når man kjøper skalljakke til 6000 kroner, enn hvis man kjøper en til 4000 eller 2000 kroner? Det er så store forskjeller i pris.. Sitter her med et gavekort på XXL, men der er det begrenset utvalg av merker, og jeg lurer på hvilket merke og pris jeg bør gå for. Sikler på RAB og Arcteryx på Fjellsport også.. Jakka må kunne brukes hele året. Ca. 20 000 mm - 28 000 mm vannsøyle.
 4. McKill

  RAB neutrino 800 zinc

  Takk, begge to!! Høres jo veldig bra ut! Gleder meg til å prøve den, med Exped DownMat UL 7 under. Håper på å kunne sove godt i 12-15 minusgrader, og da med minst én hund ved min side, ja. God helg!
 5. McKill

  RAB neutrino 800 zinc

  Denne er på vei til meg i posten! Noen som har erfaring med den? Ettersom den veier så lite, så lurer jeg på om noen har god erfaring med denne på vintertur? (Jeg fryser lett.) Tåler litt kondens i teltet? Tørker den ganske fort? Er ytterstoffet solid? Har null erfaring med RAB. Har til nå vært veldig fornøyd med Ajungilak Tyin 5-season, men den er litt tung å bære på ryggen.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.